Krediethypotheek

Flexibele financiƫle ruimte

Wij verkopen geen nieuwe krediethypotheken meer. Heeft u een Krediethypotheek? Dan vindt u op deze plek informatie over uw hypotheek.

Flexibel geld opnemen en (vergoedingsvrij) aflossen

Tot aan een afgesproken bedrag (uw limiet) kunt u geld opnemen en de Krediethypotheek aflossen. U betaalt een variabele rente. Maar alleen over het deel dat u daadwerkelijk opneemt.

Wilt u geld opnemen? Bel dan even met onze medewerkers

Een aflossing regelt u eenvoudig via de Centraal Beheer App of Mijn Centraal Beheer.

Rente

U betaalt een maandelijkse variabele rente. Dit betekent dat de rente kan stijgen en kan dalen. U vindt de rente in de Centraal Beheer App en Mijn Centraal Beheer.

Sta hier ook even bij stil

Uw hypotheekrente en de belasting

De hypotheekrente van een Krediethypotheek is in sommige gevallen aftrekbaar. Neemt u een extra bedrag op van uw krediethypotheek dan is die rente niet aftrekbaar. Ook niet als u het geld voor de verbouwing van uw huis gebruikt. Heeft u direct een groot bedrag nodig? Bijvoorbeeld voor een verbouwing? Dan is een hypotheekvorm met een vaste rente misschien gunstiger. Bovendien is die hypotheekrente meestal wel aftrekbaar.

Waar de Krediethypotheek niet voor bedoeld is

De Krediethypotheek is niet geschikt om financieel slechtere tijden op te vangen waarvan u niet weet hoe lang dat gaat duren.