Persoon op gele scooter tijdens zonsopkomst zonder scooterpech

Pechhulp scooter

U bent lekker aan het cruisen op uw scooter. En ineens hoort u een gek geluid en uw scooter stopt ermee. Pech met de scooter! Oei, dat is balen. Gelukkig is hulp niet ver weg. Centraal Beheer helpt u met pechhulp. Ook als u geen pechhulpverzekering heeft.

Vrouw met scooterpech maakt melding voor pechhulp

Pechhulp voor uw scooter als u geen pechhulpverzekering heeft

RoadGuard Pechhulp is de pechhulpdienst van Centraal Beheer zonder pechhulpverzekering of lidmaatschap. De monteurs in het netwerk van RoadGuard Pechhulp weten precies wat ze moeten doen bij scooterpech. Ze helpen u zo snel mogelijk weer op weg. Soms is een noodreparatie nodig. Dan kunt u wel gewoon verder en uw scooter op een later moment naar een garage brengen. Of het nu gaat om een lekke band, een lege accu of wanneer u per ongeluk verkeerd getankt heeft. Ook wanneer u om een andere reden langs de kant staat, staat Roadguard Pechhulp voor u klaar. Elke pechsoort heeft een vaste prijs, dus u weet vooraf precies wat de pechhulp kost.

Man met pech met scooter maakt pechmelding via zijn telefoon.

Lang leve locatievoorziening 

Met de RoadGuard app kunt u eenvoudig pech melden. Uw smartphone geeft exact door waar u bent. Zo gaat het melden van pech extra snel en ziet de monteur gelijk waar hij moet zijn. Waar de monteur is, dat ziet u ook meteen op de handige kaart in de app. Zo weet u hoelang het duurt voordat u geholpen wordt. Heel eenvoudig.

Vrouw op scooter meldt pechhulp voor haar scooter via haar telefoon

Voorbereid op pad met de RoadGuard app in uw broekzak

Met een gerust gevoel op pad met uw scooter als u weet dat pechhulp geregeld is. Heeft u scooterpech? Binnen een paar klikken is pechhulp voor uw scooter onderweg. We zijn er 24/7, in Nederland en Europa. Onbezorgd op pad? Download de RoadGuard app zodat u pechhulp altijd in uw broekzak heeft.