Man met autopech | Pechhulp on demand | Ondernemerswinkel
€ 100,-
v.a. per pechgeval 

Zakelijke pechhulp on demand

Geen abonnementskosten, wel meteen service

  • Pechhulp zonder lidmaatschap of abonnement
  • Gemiddeld binnen 30 minuten een monteur
  • Volg pechhulp realtime
U betaalt pas wanneer u pech heeft

Pechhulp zonder lidmaatschap

Ook uw bedrijfsauto heeft wel eens pech. Dat kan ook midden in de nacht. Of in het weekend. Dan is het een prettige gedachte dat een monteur uit de buurt snel bij u kan zijn. Maar u wilt niet vastzitten aan een duur abonnement of lidmaatschap. Met pechhulp on demand van Roadguard Zakelijk kan dat. U meldt gemakkelijk uw pechgeval. Binnen gemiddeld 30 minuten is er een monteur bij u. U of uw medewerker hoeft niet meteen af te rekenen. U krijgt een verzamelfactuur achteraf. 

Hoe werkt zakelijke pechhulp?

Met onze zakelijke pechhulp on demand hoeft u alleen uw bedrijf en voertuig(en) aan te melden. Dit kan al vanaf 1 voertuig. Heeft u meerdere zakelijke auto’s op de weg? Via een overzichtelijk online dashboard kunt u uw hele wagenpark aanmelden. En de pechhulp realtime volgen. 

RoadGuard Zakelijk voor de zakelijke markt

Wij kiezen voor Roadguard Zakelijk. RoadGuard is een initiatief van Centraal Beheer en alarmcentrale Eurocross Assistance. Een pechhulpaanbieder voor de zakelijke markt zonder lidmaatschap, abonnement of verzekering. U betaalt pas als u autopech heeft. Of u nu klant bent van Centraal Beheer of niet.

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Veelgestelde vragen

Of het gaat om een lekke band, een lege accu of een oververhitte motor. Ongeacht waar het voertuig staat: voor de deur, bij uw zaak of onderweg. En ook in Europa. Binnen 30 minuten bij het pechgeval. 
De kosten per pechgeval verschillen. De kosten van de onderdelen komen bovenop de kosten van de hulp. Een bestuurder ziet geen kosten in de app. Die kunt u wel zien in het dashboard. 

Kosten per pechgeval

(Deze prijzen zijn exclusief btw).
  • Startprobleem: € 100,-
  • Lekke band: € 125,-
  • Autotransport: tot 25 km € 145,-, daarna € 3,30 per km extra.
  • Verkeerd getankt: vanaf € 145,-. We brengen het voertuig naar een gespecialiseerd bedrijf dat de brandstof kan aftappen. U betaalt: kosten voor transport: tot 25 km € 145,-, daarna € 3,30 per km extra; kosten voor het aftappen van de brandstof. U hoort ter plekke wat hiervan de prijs is.
  • Buitengesloten: € 125,-
  • Andere pech: € 125,-
  • Pechhulp in Europa: € 225,-. Onderdelen, reparatie door garagebedrijf, vervangend vervoer, overnachtingen en transport naar Nederland zijn niet in de kosten inbegrepen.
U kunt een sms krijgen als 1 van uw bestuurders pech heeft. Op het dashboard ziet u waar uw bestuurder is en welke monteur ernaar toe gaat. Voor kosten hoger dan € 250 kunt u een sms-alert instellen. Dit stelt u in in het dashboard. Ook vindt u hier het telefoonnummer van de monteur. Zo kunt u altijd contact opnemen.  
Als u de dienstverlening beoordeelt met een cijfer tussen de 1 en de 6 dan vraagt RoadGuard waarom u niet tevreden bent. U kunt daarnaast altijd bellen met RoadGuard of een email sturen. 
Als de monteur al is vertrokken richting de melding worden voorrijkosten in rekening gebracht. 
De medewerkers van RoadGuard kunnen deze gegevens inzien. De gegevens van de pechmelding (locatie, kenteken, gegevens van de auto) worden gedeeld met de monteur zodat hij u kan helpen.
Wilt u pechhulp on demand zonder lidmaatschap? Heeft u pech met uw bedrijfswagen? Download de app en binnen de kortste keren bent u weer onderweg. 
U betaalt per pechgeval. 

Wat is de Ondernemerswinkel?

De Ondernemerswinkel is een platform met zakelijke diensten en oplossingen. Voor situaties en vragen waar u in uw dagelijks werk tegen aanloopt en wat hulp bij kunt gebruiken. U betaalt achteraf. U hoeft nog geen klant bij ons te zijn. 

Centraal Beheer-kwaliteit

Wij kozen alvast uitstekende leveranciers voor u uit de markt. Dan heeft u daar geen omkijken naar. 

Altijd een oplossing

Niet tevreden? En komt u er met de leverancier niet uit? Dan bemiddelen wij. En helpen we zoeken naar een oplossing waarmee u tevreden bent. 

Binnen 1 werkdag contact

U heeft een situatie die u zo snel mogelijk wilt afronden. Na uw bestelling neemt de leverancier binnen één werkdag contact met u op.

Misschien ook wat voor u:

zakelijke lease

Zakelijke lease

Met zakelijke lease kiest u voor gemak en zekerheid. Het kost u geen investering waardoor uw kapitaal beschikbaar blijft om te ondernemen. Alle verzekeringen, reparaties en onderhoud zitten bij de prijs in.

Vanaf € 199,- ex. btw