Voorwaarden Zakelijke Autoverzekering

Bekijk precies wat u verzekert 

Hieronder vindt u de voorwaarden en andere documenten voor de Zakelijke Autoverzekering van Centraal Beheer. Voor uw lopende verzekeringen kunnen andere voorwaarden van toepassing zijn. Bekijk hier welke voorwaarden voor uw verzekering gelden.
In de voorwaarden leest u precies wat u verzekert met onze Zakelijke Autoverzekering.

Informatiedocument

Op deze verzekeringskaart ziet u in 1 oogopslag de belangrijkste kenmerken van onze Zakelijke Autoverzekering. Elke verzekeraar stelt de kaart op dezelfde manier op. Zo kunt u gemakkelijk verschillende aanbieders vergelijken.
Verzekeringskaart Zakelijke Autoverzekering

Kies de Zakelijke Autoverzekering die bij u past

Meest gekozen voor auto’s van 10 jaar en ouder 

WA

De Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering (WA) is verplicht voor iedereen met een auto. Deze verzekering vergoedt schade die u met uw auto veroorzaakt aan anderen, of aan spullen van anderen.

Meest gekozen voor auto’s tussen 6 en 10 jaar 

WA beperkt casco (Plus) 

De WA beperkt casco (Plus) verzekering vergoedt naast de WA-dekking ook schade aan uw eigen auto door bijvoorbeeld diefstal, inbraak, brand en storm. Ook dekt dit natuur- en ruitschade, denk aan hagelschade of een aanrijding met (overstekende) dieren.

Meest gekozen voor auto's jonger dan 6 jaar 

WA volledig casco (Allrisk)

De WA casco (Allrisk) is de meest uitgebreide dekking en verzekert uw auto ook voor schades aan uw eigen auto die per ongeluk door de bestuurder zijn veroorzaakt. Ook parkeerschade waarbij de veroorzaker niet bekend is, is meeverzekerd.

Zakelijke autoverzekering