Zakelijke autoverzekering ZZP

100% afgestemd op de wensen van uw eenmanszaak

  • U mag een onbeperkt aantal kilometers rijden, ook privé.
  • U kunt de aanschafprijs of nieuwwaarde terugkrijgen bij WA Beperkt Casco en WA Casco.
Zakelijke autoverzekering ZZP

Uw autoverzekering: zakelijk of privé afsluiten?

Bent u op zoek naar een zakelijke autoverzekering ZZP? Dan kunt u kiezen uit een particuliere of zakelijke autoverzekering. Welke past bij u? Dat hangt af van een aantal factoren. Wij lichten er een paar toe, zodat u een goede keuze kunt maken.

Uw premie wordt bepaald door een aantal factoren
Een zakelijke autoverzekering is, volgens veel mensen, duurder. Dat is vaak zo als u alleen let op de maandelijkse premie. Als u ook let op het totale kostenplaatje, dan is het verschil tussen zakelijk en privé kleiner dan u denkt.

De hoogte van de premie hangt af van:

  • het soort voertuig dat u verzekert (personenauto, bestelauto, bestelbus).
  • het risico binnen de branche waarin u actief bent.
  • uw lidmaatschap bij een brancheorganisatie.
De kosten van uw bedrijfsauto zijn aftrekbaar van de belasting. Als u btw verrekent, dan verzekert u uw auto op basis van cataloguswaarde zonder btw.

Komt uw auto voor in de boekhouding van uw bedrijf?
Komt de auto voor in de boekhouding van uw eenmanszaak? Dan mag u de kosten voor aanschaf, brandstof, verzekering, parkeren en onderhoud aftrekken van uw aangifte omzetbelasting.

Gebruikt u uw privé auto voor zakelijke ritten? En houdt u een rittenadministratie bij? Dan mag u € 0,19 per kilometer aftrekken.

In beide gevallen kunt u een zakelijke autoverzekering bij ons afsluiten. Komt uw auto niet voor in de boekhouding van uw bedrijf? Dan kiest u voor onze particuliere autoverzekering.

Waarom een zakelijke autoverzekering ZZP?

Veel verzekeraars accepteren alleen auto’s die bedoeld zijn voor woon-werkverkeer. Bij Centraal Beheer kunnen ZZP’ers ook hun bedrijfsauto verzekeren. Geen enkel probleem.
  • Wij bieden een deskundige klantenservice en snelle schadeafhandeling.
  • U mag een onbeperkt aantal kilometers rijden – ook privé.
  • U kunt de aanschafwaarde of nieuwwaarde terugkrijgen als u WA Beperkt Casco of WA Casco verzekerd bent.
  • U kunt accessoires meeverzekeren bij de WA Beperkt Casco en WA Casco verzekering.

Welke verzekering past bij u?

Centraal Beheer biedt 3 zakelijke autoverzekeringen: WA, WA Beperkt Casco en WA Casco. WA Beperkt Casco wordt ook wel WA Plus genoemd en WA Casco vaak Allrisk. U ziet hieronder de verschillen op een rij. Zo kunt u in 1 oogopslag uw opties vergelijken en eenvoudig beslissen welke verzekering bij u past.

WA

Onze eenvoudigste bedrijfsautoverzekering

WA Beperkt Casco (Plus)

Verzeker ook schade aan uw eigen auto

WA Casco (Allrisk)

Onze meest uitgebreide bedrijfsautoverzekering

Schade aan anderen WA
Ruit
Diefstal en inbraak
Brand, storm en natuur
Aanrijding en vandalisme
Meer Meer Meer
Meest gekozen voor bedrijfsauto’s van 10 jaar en ouder Meest gekozen voor bedrijfsauto’s tussen 6 en 10 jaar Meest gekozen voor bedrijfsauto’s jonger dan 6 jaar
Wilt u precies weten wat wel en niet is verzekerd?
Bekijk de polisvoorwaarden van onze zakelijke autoverzekering voor ZZP’ers.

Dit kunt u ook verzekeren

U kunt uw WA, WA Beperkt Casco en WA Casco bedrijfsautoverzekering uitbreiden met 1 of meer aanvullende verzekeringen. Zo stelt u zelf uw ideale zakelijke autoverzekering samen.

Zakelijke rechtsbijstandverzekering

U krijgt juridische hulp bij een ongeval.

Schadeverzekering voor inzittenden

Dekking voor schade aan inzittenden - ongeacht wie schuldig is voor de aanrijding.

Pechhulp

Onze alarmcentrale helpt u 24/7 weer op weg bij pech. Ook in uw eigen woon-of vestigingsplaats.

Vergoeding van schade

U wilt de aanschafwaarde of nieuwwaarde terugkrijgen bij schade? Dat kan. Bij vergoeding van schade maken we onderscheid tussen personenauto’s en bestelauto’s.
En u heeft een WA Beperkt Casco of WA Casco verzekering? Dan krijgt u het aankoopbedrag terug, als uw auto binnen 3 jaar na aankoop total loss is of gestolen wordt. Het maakt niet uit of u uw auto nieuw of 2e hands heeft gekocht. Controleer vooraf of deze aanschafwaarderegeling ook geldt voor uw auto. Voor personenauto’s geldt een eigen risico van € 150,-. Dit geldt niet voor WA.
En heeft u een WA Beperkt Casco of WA Casco verzekering? Dan krijgt u van ons de nieuwwaarde terug, als uw nieuwe bestelauto binnen 1 jaar na aankoop total loss is of gestolen wordt. Ook aangebrachte accessoires vallen hieronder. Tot en met het 3e jaar geldt een afschrijvingsregeling. Deze is altijd gunstiger voor u dan de dagwaarde. Vanaf het 4e jaar ontvangt u de dagwaarde. Voor zakelijke auto’s met een grijs kenteken geldt een eigen risico van € 250,-. Dit geldt niet voor WA.
Disclaimer
U bent als eigenaar zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van schade (dit doet u eenvoudig online). U kunt een schade niet verhalen op de persoon die de bedrijfsauto met toestemming heeft geleend. En schade kan gevolg hebben voor uw no-claimkorting.

797 klanten geven de Autoverzekering van Centraal Beheer gemiddeld een 8,9. En klanten waarderen onze schadeafhandeling met een 8,3 (juni 2018).