Bedrijfsauto verzekering schade inzittenden

Schadeverzekering Inzittenden

Verzeker aanvullend uzelf en uw passagiers

  • Schade aan spullen en personen tot € 1.000.000,- verzekerd.
  • Vergoeding van de medische kosten die niet zijn verzekerd met een zorgverzekering.
  • Wij zijn er voor u bij schade. Ook in 2022 weer uitgeroepen tot de beste zakelijke schadeverzekeraar!
Vragen? Bel ons gerust op (055) 579 8600

Met de Schadeverzekering Inzittenden verzekert u uzelf en uw passagiers bij een verkeersongeval

Een ongeluk met de auto is altijd vervelend. U wilt dat de schade zo snel mogelijk wordt opgelost. Raakt u of een van uw passagiers na een ongeluk in uw auto gewond? Dan betalen we de kosten die nergens anders verzekerd zijn tot maximaal € 1.000.000,- uit. Het maakt hierbij niet uit of het ongeluk door u of iemand anders is veroorzaakt. We betalen de medische en zorgkosten die de ziektekostenverzekering niet vergoedt. Bijvoorbeeld extra kosten die u maakt omdat er iemand wordt opgenomen in het ziekenhuis. Denk hierbij aan huishoudelijke hulp of taxikosten. Ook schade aan spullen (zaakschade) die nergens anders verzekerd zijn, vergoeden we. Dat is schade aan bijvoorbeeld bedrijfskleding, bagage of een laptop van de zaak.

Wij betalen een vergoeding als u of uw passagier niet meer (volledig) kan werken

Kunt u of een van de personen die met u meerijdt door het ongeluk niet meer (volledig) werken? Dan betalen wij een vergoeding voor wat u of uw passagiers niet meer kunnen verdienen door die beperking/handicap.

Ook voor de overlijdenskosten betalen wij een vergoeding, zoals kosten van de uitvaart

Komt iemand die in de auto zat te overlijden? Dan vergoeden we de werkelijke kosten die te maken hebben met het overlijden. Bijvoorbeeld de kosten van de uitvaart, eventueel andere zorg voor de nabestaanden en het wegvallen van het inkomen van de overledene. Ook houden we rekening met emotionele schade in de vorm van smartengeld.

Soms betalen we minder

Zo betalen we minder wanneer u (of een van uw passagiers) tijdens het ongeluk bijvoorbeeld geen gordel droeg.

Verzekerd in onze Schadeverzekering Inzittenden

Verzekerd

  • Schade aan personen en spullen tot € 1.000.000,- als dit nergens anders is verzekerd. Met een maximum van € 2.500 voor sieraden, foto- en filmapparatuur en laptops.
  • Vermindering schadebedrag als u of de andere inzittende(n) geen helm of gordel droeg(en).
  • Een vergoeding voor wat u niet meer kunt verdienen omdat u niet meer (volledig) kunt werken als gevolg van het ongeluk.

Niet verzekerd

  • Schade aan accessoires van de auto.
  • Als het ongeluk met opzet is veroorzaakt.
  • Als de bestuurder alcohol of drugs gebruikt.
  • Als de bestuurder geen (geldig) rijbewijs had.
Precies weten wat wel en niet is verzekerd? Kijk in onze polisvoorwaarden.

Letselschadebehandelaar aan het woord

Margot Rijntjes * (34) heeft een eenzijdig ongeval gehad. Ze is met haar auto van de weg geraakt en tegen een boom tot stilstand gekomen. Door de aanrijding heeft Margot lichamelijke klachten opgelopen. Hierdoor heeft ze inkomsten misgelopen doordat ze niet kon werken en heeft ze medische kosten gemaakt. Ook heeft ze reiskosten moeten maken van en naar de behandeld arts. En kosten voor een huishoudelijke hulp, omdat ze haar huishoudelijke taken niet meer kon uitvoeren. Gelukkig heeft ze een Schadeverzekering Inzittenden bij Centraal Beheer afgesloten.
Doordat ze een Schadeverzekering Inzittenden heeft afgesloten is er toch dekking voor haar letselschade”
letselschadebehandelaar bij Centraal Beheer
Haar letsel­schade­behandelaar bij Centraal Beheer: “Margot kan in dit geval haar schade op niemand verhalen. Maar doordat ze de aanvullende Schade­verzekering Inzittenden heeft afgesloten, is er toch dekking voor haar letselschade. Denk aan een vergoeding voor de gemiste inkomsten en de medische kosten. Maar ook de reiskosten van en naar de behandelend arts en de kosten voor de huishoudelijke hulp krijgt ze vergoedt. Dat is fijn, zo blijft onze klant niet onverwachts met kosten zitten. En kan zij zich helemaal focussen op haar herstel!”

* De naam Margot Rijntjes is fictief om redenen van privacy.

Ook handig om aanvullend te verzekeren

U kunt onze Zakelijke Autoverzekering uitbreiden met andere aanvullende verzekeringen. Zo stelt u zelf de ideale autoverzekering samen.

Juridische hulp bij een ongeval

Zakelijke Rechtsbijstandverzekering

Raakt u buiten uw schuld betrokken bij een aanrijding? En wilt u dat de persoon die u aanreed de schade betaalt? Met onze Rechtsbijstandverzekering hoeft u het niet alleen op te lossen.

24/7 hulp bij pech

Pechhulp

Met Pechhulp bent u dag en nacht verzekerd bij autopech. In Nederland of in heel Europa. Dat is een fijne gedachte. 

Onze Zakelijke Autoverzekering afsluiten 

Ervaar de service van Centraal Beheer. Binnen 5 minuten goed verzekerd de weg op met uw bedrijfsauto. En heeft u schade of autopech? Dan zijn wij er voor u.
Bekijk uw premie

U heeft 14 dagen bedenktijd 

Niet tevreden over de Zakelijke Autoverzekering? Bel ons binnen 2 weken nadat u de verzekering afsloot. U hoeft dan niets voor deze verzekering te betalen. Heeft u al premie betaald? Dan krijgt u die gewoon van ons terug.