VvE en Vastgoed Centraal Beheer

VvE en Vastgoed

Centraal Beheer helpt u als VvE bestuurder, bewoner of vastgoedondernemer om de juiste keuzes te maken. We delen onze kennis en inspireren u graag.

De juiste vastgoedoplossing voor iedereen

Wij hebben de juiste vastgoedoplossing voor iedereen. Of u nu bewoner of beheerder van een gebouw bent of vastgoedondernemer. Het maakt niet uit of uw vraag gaat over bijvoorbeeld preventie of verduurzaming, wij staan voor u klaar!

Thema's over de VvE

De risico's van een VvE

Risico's VvE in beeld

Met een goed beeld van de risico’s voor de VvE, bewoners en bestuurders kan de VvE de juiste keuzes maken. Tips en handvatten om rekening mee te houden of nog eens na te lopen. Zo voorkomt u verrassingen.

VvE besturen

Besturen van een VvE

Hoe werken de financiën binnen een VvE? En het stemmen? En wat is de rol van alle eigenaren, commissies en het bestuur? Handige informatie en tips als u bestuurder bent of wordt.

Een appartement kopen

Kopen van en wonen in een appartement

Wonen in een appartement is anders dan in een huis. U moet ook dingen anders regelen. Hoe weet u of de VvE financieel gezond is voordat u een appartement koopt? Welke verzekeringen moet u privé wel of niet regelen?

Onderhoud en preventietips voor VvE

Onderhoud en preventietips

Een goed onderhouden VvE verhoogt wooncomfort en zorgt voor minder schades en gedoe. Een goed onderhouden appartement verkoopt ook makkelijker. Een onderhoudsplan en preventietips helpen.

Een gesprek over de duurzaamheid van uw VvE

Uw VvE Verduurzamen

Welke mogelijkheden zijn voor uw VvE interessant? Hoe betrekt u de VvE? Waar moet u op letten? Welke subsidies en financieringsmogelijkheden zijn er? Handige tips en inzichten om stappen te zetten op het verduurzamen van uw VvE. Is uw VvE al begonnen?

Slapende VvE activeren

VvE activeren

Welke stappen kunt u zetten om een VvE te activeren. Een actieve VvE regelt de zaken die noodzakelijk zijn voor een VvE, zoals bijvoorbeeld onderhoud en de verzekeringen.

Onze oplossingen

VvE diensten

Wilt u juridisch advies of ondersteuning van een jurist bij een (incasso) conflict? Of juist op zoek naar de beste lokale vakmensen voor de klusjes in de algemene ruimte in de VvE?

VvE Servicedesk

Heeft u vragen over het verzekeren van uw VvE of uw lopende verzekeringen? Onze VvE-specialisten helpen u graag verder. U bereikt ons op werkdagen van 8.00 uur tot 17.30 uur op 055 – 579 8115. Of via vve.beheer@centraalbeheer.nl

VvE verzekeringen

Bescherm uw appartementencomplex en bewoners. • Stem uw verzekeringspakket af op uw wensen • Bij schade of problemen bereikt u ons 24/7 • Wij regelen het herstel of keren het schadebedrag uit.

Kies de VVE-verzekering die bij u past