Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

Arbeidsongeschiktheidsverzekering op maat voor ondernemers en zzp'ers

Als u als ondernemer ziek wordt, heeft u misschien langere tijd geen inkomen meer. U moet zelf zorgen dat u dan voldoende geld heeft. U krijgt pas een bijstandsuitkering als u geen inkomen of vermogen heeft. Daarom is het belangrijk dat u zelf voor zekerheid zorgt. Dat kan met een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV).

Het beschermen van uw inkomen bij arbeidsongeschiktheid is een belangrijke beslissing. Daarom adviseren wij u altijd bij het vinden van een oplossing die zo goed mogelijk past bij uw situatie. Deskundig en persoonlijk.

Wij bieden verschillende verzekeringen

Het is belangrijk dat u een arbeidsongeschiktheidsverzekering vindt die bij u past. Wij adviseren u graag over de verzekeringen die wij bieden. Van een basisvoorziening tot de meest uitgebreide verzekering: onze AOV Compleet.

AOV Compleet

Onze AOV Compleet biedt u een uitgebreide verzekering met veel verschillende mogelijkheden. Daarmee bieden wij u zekerheid op maat.

AOV Groei

Bent u startend ondernemer of zzp'er? En heeft u nu een beperkt inkomen, maar verwacht u snel te groeien? Dan bieden wij u onze AOV Groei.

AOV Budget

Hoeft u niet uw hele inkomen te verzekeren? Bijvoorbeeld omdat u ook eigen geld heeft? En u dat geld apart houdt voor als u arbeidsongeschikt wordt? Dan bieden wij u onze AOV Budget.

Ongevallen AOV

Een ongeluk zit in een klein hoekje, tijdens uw werk of als u uw sport of hobby uitoefent. Een ongeluk kan grote gevolgen hebben voor u, uw gezin en uw onderneming. Onze Ongevallen AOV beschermt uw inkomen bij arbeidsongeschiktheid als gevolg van een ongeval.