Laadpaal voor thuis aanvragen

Voordelig laden en altijd zorgeloos met een volle accu van huis vertrekken

 • Persoonlijk advies op maat
 • Binnen 2 werkdagen een complete offerte
 • Installatie door gecertificeerde installateurs
Voor deze dienst werken wij samen met 50five. Centraal Beheer bemiddelt hierin. 50five voert de dienst uit.
Rijdt u (binnenkort) elektrisch en heeft u een eigen oprit? Dan is een Laadpaal voor thuis handig en voordelig. Zo vertrekt u altijd zorgeloos met een volle accu. En thuis opladen is ook nog eens voordeliger dan openbare laadstations. Vraag daarom snel een offerte aan voor een laadpaal voor bij u thuis. Onze gespecialiseerde partner 50five geeft u persoonlijk en vrijblijvend advies op basis van uw wensen en woonsituatie. Zodat u binnenkort gemakkelijk en voordelig vanuit thuis kan laden.
Elektrische auto laden

Een Laadpaal voor thuis aanvragen: hoe werkt het?

Vul uw naam, telefoonnummer en e-mailadres in. 
U ontvangt een e-mail met de bevestiging van uw offerteaanvraag en een link naar een digitale vragenlijst van onze partner 50five. Zij hebben namelijk nog wat extra informatie nodig om een zo compleet mogelijke offerte te maken. Uw antwoorden geven een goed beeld over uw woonsituatie, de geschikte laadpaal, de meterkast en installatie. 
De vragenlijst kunt u tussendoor niet opslaan. Zorg er daarom voor dat u de volgende informatie bij de hand heeft als u begint met het invullen van de vragenlijst:
 • Welke elektrische auto u rijdt
 • Foto’s van uw meterkast
 • Foto’s van de route die de kabel aflegt van de meterkast naar de laadpaal
 • De afstand tussen uw meterkast en de laadpaal
Heeft u de informatie nog niet bij de hand? Geen zorgen, u kunt de vragenlijst op een later moment starten.
De offerte ontvangt u per e-mail. 50five belt u op om de offerte door te nemen. U kunt al uw vragen met de experts van 50five bespreken. 
Extra mogelijkheden als laadbeheer en een laadpas bespreekt 50five met u aan de telefoon. Wilt u hier alvast meer over weten? Onderaan deze pagina bij “Veelgestelde vragen” leest u hier meer over.
Gaat u akkoord met de offerte? Dan maakt 50five een afspraak met u voor de installatie van uw laadpaal. Dit kan meestal al binnen 2 weken. 

Kies samen met onze partner uit deze geadviseerde laadpalen

Om uw keuze voor een laadpaal makkelijker te maken, kunt u kiezen uit 2 modellen. Dit zijn de laadpalen die onze partner adviseert. Kunt u nog geen keuze maken? Dat is geen enkel probleem. Onze partner helpt u de beste laadpaal voor uw thuissituatie te kiezen.

Alfen Eve Single Pro

De Alfen laadpaal is een zeer uitgebreide laadpaal. De laadpaal bevat een display en ondersteunt het automatisch verrekenen van de laadsessies. En is gekozen op basis van de hoge kwaliteit. De Alfen Eve Single Pro is te krijgen vanaf €2.115,- inclusief btw.

Wallbox Pulsar plus

Dit is de meest gekozen laadpaal door klanten. Het is een compact model en heeft LED verlichting die de status van de laadpaal aangeeft. Dit laadstation is geschikt als u geen zakelijke laadkosten hoeft te verrekenen. De Wallbox is te krijgen vanaf €1.635,- inclusief btw.

6 handige weetjes over Laadpaal voor thuis

Bij de aankoop van een laadpaal voor uw elektrische auto komt veel kijken. Om het u makkelijker te maken hebben we de belangrijkste weetjes op een rij gezet. 

Keuze hulp

Wij helpen u met de keuze voor een laadpaal die bij u past:

De keuze hangt vooral af van uw auto, de plek van de laadpaal en uw wensen. Onze partner helpt u met deze keuze tijdens de offerteaanvraag. Bijvoorbeeld: laden via 1-fase of 3-fase, montage tegen de muur of paal, vaste of een losse kabel, enkele of dubbele lader, off- en online laadpalen.

Kosten

Laadpaal voor thuis altijd met installatie:

Een Laadpaal voor thuis via Centraal Beheer is te koop vanaf €1635,-. U heeft keuze uit 2 verschillende laadpalen. De getoonde vanaf-prijzen zijn met installatie door gecertificeerde installateurs.

Voordelig laden

Thuis voordeliger laden dan bij openbare laadstations:

Thuisladen is een stuk voordeliger dan laden bij openbare laadstations. Als u thuis laadt dan kost dit ongeveer 23 cent per kWh (kilowattuur). Dit is de prijs per kWh die u direct aan uw eigen energieleverancier betaalt. Op een openbaar laadstation bent u gemiddeld 41 cent per kWh kwijt. Het laden bij een snellader kost gemiddeld 60 cent per kWh.

Laadpas

Een (nieuwe) laadpas is niet nodig maar wel handig:

Voor thuisladen is een laadpas niet nodig. De lader kan ingesteld worden op autostart. U sluit de kabel aan en de lader gaat laden. Een laadpas is aan te raden als u meer beveiliging wilt. De laadpas werkt als een sleutel en start of stopt uw laadsessie. Een laadpas is ook handig om onderweg te laden bij openbare laadstations. Tijdens het bespreken van uw offerte vertelt onze partner u meer over de laadpas.

Verschillende kleuren

In verschillende kleuren te krijgen:

De Wallbox Pulsar Plus is te koop in zwart en wit. De Alfen Eve Single Pro is te krijgen in grijs en wit.

Onderhoud

Uw laadpaal heeft weinig onderhoud nodig:

De laadpaal heeft weinig onderhoud nodig. Heeft u toch problemen? Dan is het handig als u een laadbeheerabonnement heeft. Hiermee heeft u zelf online toegang tot uw laadpaal en kunt u deze zelf resetten. Lukt het niet, dan kunt u altijd onze partner 50five bellen voor hulp.

Veelgestelde vragen

De informatie die u heeft gegeven tijdens de offerteaanvraag heeft de installateur ontvangen. Hij weet dus precies waar de laadpaal geplaatst moet worden en welke werkzaamheden er nodig zijn. Zo werkt de installatie:

De installateur zorgt ervoor dat er een kabel loopt van de laadpaal naar de meterkast. Daarna kijkt de installateur naar de meterkast en zorgt voor de nodige aanpassingen zodat de laadpaal aangesloten kan worden. Het plaatsen en testen van de laadpaal is de laatste stap. De installatie van een Laadpaal voor thuis is vaak binnen 1 dag geregeld.

Zelf kunt u de installatie voorbereiden door de meterkast en de plek waar de monteur de kabels moet leggen vrij te maken. 

Voor Laadpaal voor thuis werken wij samen met 50five. Een betrouwbare partner die expert is op het gebied van laadpalen. 50five biedt, net zoals Centraal Beheer, gemak. Dit doen zij door snel een volledig en persoonlijk laadplan te maken voor elke specifieke situatie, zonder gedoe. Er komt namelijk meer kijken bij het kopen van een laadstation. Denk hierbij aan goed advies over het type lader en een veilige installatie. Samen zorgt dit voor een verbetering van uw elektrische rijervaring. Onze partner 50five heeft alles onder 1 dak, zodat u 1 aanspreekpunt heeft. 
U kunt uw laadpaal op een zuil plaatsen of bevestigen aan uw huis. Denk erover na dat uw laadkabel lang genoeg moet zijn om van het laadpunt naar uw auto te komen. Weet u niet zeker wat het handigst is voor u? Stuur dan tijdens de offerteaanvraag foto’s van uw oprit. De adviseur van 50five bekijkt deze foto’s en geeft u advies over de beste locatie voor uw Laadpaal voor thuis.
Het is niet verboden om zelf een laadpaal op eigen terrein aan te sluiten. Het is wel onverstandig om dit zelf te proberen. Met de dienst Laadpaal voor thuis bieden wij in samenwerking met 50five alleen laadpalen aan inclusief installatie door gecertificeerde installateurs. Wij willen dat u zo goed mogelijk gebruik kan maken van uw laadpaal. En we willen voorkomen dat u onnodig in gevaarlijke situaties terecht komt. 
Wanneer u gaat laden verbruikt u stroom. Uw energierekening neemt daarom toe met de totaal aantal verbruikte kWh. U betaalt het kWh-tarief die u met uw energiemaatschappij afgesproken hebt.
Centraal Beheer biedt gemak. Naast verzekeringen en financiële producten, bieden we ook diensten die het leven makkelijker maken. We zorgen ervoor dat u prettig kunt wonen, ook als u geen klant bent van Centraal Beheer. Daarom helpen we u ook met de aankoop van een Laadpaal voor thuis.
Ja dit kan met de laadpalen: Alfen Eve Single Pro en EVBox Elvi. Wilt u automatisch zakelijke kosten verrekenen? Dan heeft u een laadbeheerabonnement nodig. Dit abonnement zorgt ervoor dat uw geladen kWh’s automatisch naar uw werkgever gestuurd worden. U kunt dit aan de telefoon aangeven zodra u de offerte bespreekt met 50five. 
Met de laadpas van 50five kunt u bij iedere openbare laadpaal uw elektrische auto laden. De kosten variëren per laadpaal. Dit komt doordat alle laadpasaanbieders een (roaming)toeslag vragen als u bij een openbaar laadpunt laadt. Alle openbare laadpunten vindt u gratis in de 50five GO app. Koppelt u hier uw 50five laadpas aan? Dan krijgt u ook nog een duidelijk overzicht van de prijzen die er per laadpunt gevraagd worden. Met de 50five laadpas heeft u toegang tot minimaal 37.000 openbare laadpunten verspreid door heel Nederland en 180.000 door heel Europa. 

Heeft u een koopwoning? Dan is uw laadpaal verzekerd onder de opstalverzekering van Centraal Beheer. Duurzame verbeteringen die vastzitten aan de woning of onderdeel zijn van de tuin vallen hieronder. Voorbeelden van deze duurzame verbeteringen zijn: zonnepanelen, een zonneboiler, warmtepomp, een laadpaal, een thuisaccu of een regenwater opvangsysteem.

Heeft u een huurwoning? Dan is uw laadpaal verzekerd onder de inboedelverzekering van Centraal Beheer. Dit valt namelijk onder huurdersbelang. We bedoelen daarmee de verbeteringen die u of de vorige huurder op eigen kosten heeft aangebracht aan de woning die u huurt.  

Laadbeheer is een abonnement die ervoor zorgt dat u gemakkelijk inzicht krijgt in uw laadsessies. 
 • U kunt met dit abonnement automatisch laadkosten verrekenen met uw werkgever zodat dit niet meer handmatig hoeft
 • Met laadbeheer kunt u met meerdere passen gebruik maken van uw Laadpaal voor thuis
 • Simpele storingen lost u makkelijk op met laadbeheer
 • U heeft een duidelijk overzicht van alle facturen op 1 plek
Tijdens de offerteaanvraag bespreekt 50five de mogelijkheid tot een laadbeheerabonnement met u.
Voor de uitvoering van deze dienst sluit u een overeenkomst met 50five. Wij bemiddelen hierin door u in contact te brengen met 50five. Voor onze bemiddeling ontvangen wij een vergoeding van 50five.
Nee. Iedereen kan een laadpaal via Centraal Beheer aanvragen. U hoeft geen klant van Centraal Beheer te zijn om gebruik te maken van deze dienst.
U kunt tot uiterlijk 5 werkdagen voor installatie de aanvraag annuleren. Bel naar 50five op (040) 798 4090 van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur.
Ja, onze partner 50five geeft aan ons door wanneer de installatie van uw Laadpaal voor thuis heeft plaatsgevonden. Wij gebruiken deze informatie onder meer voor klantonderzoek.
Wilt u meer informatie? Stuur dan een mail naar onze partner 50five: contact@50five.com. 50five neemt zo snel mogelijk contact met u op. Of bel naar (040) 798 4090 van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur.