Visgraten vloer vernield

Hassans keukenmachine vernielde zijn vloer

Een stevige keukenmachine staat prachtig op je aanrecht. Minder is het als hij opeens ernaast ligt. Helemaal als het apparaat een gat slaat in je mooie visgraatvloer. Het overkwam Hassan (42).

Lekker wonen

Hassan – projectmanager bij een overheidsorganisatie - woont met zijn vrouw én kersverse baby in een hoekwoning in Zaandam. Hij is heel tevreden met zijn woonsituatie: de ruimte, de omgeving en alle voorzieningen op loopafstand. Een tijdje geleden liet hij een nieuwe visgraatvloer leggen in zijn huurwoning. Niet wetende dat de keukenmachine binnenkort de pret zou bederven.

Van het kastje naar de muur

Voor Hassan het wist lag het apparaat op de vloer. Met een flinke hap schade als gevolg. “Ik heb meerdere keren de verkoper van de vloer gebeld. Misschien konden zij iemand sturen om deze te laten herstellen. Helaas werd ik van het kastje naar de muur gestuurd.” Toen kreeg hij een ingeving. “Ik dacht opeens aan mijn Inboedelverzekering bij Centraal Beheer, omdat jullie vaker met betrouwbare bedrijven samenwerken.”

Toch ‘even Apeldoorn bellen’

Normaal regelt Hassan alles rondom zijn verzekeringen via de app. “Maar omdat ik niet zeker wist of jullie mij konden helpen, wilde ik toch ‘even Apeldoorn bellen’”. Hij is heel tevreden met hoe het telefonisch werd geregeld. “Al een dag later werd ik gekoppeld aan een bedrijf die mijn vloer kon herstellen. En behalve mijn eigen risico, die ik bewust heb gekozen vanwege de lagere premie, hoefde ik niks voor te schieten of te betalen.”