CyberZeker

Alle aandacht voor digitale veiligheid

Centraal Beheer biedt monitoringdiensten aan speciaal ontwikkeld voor u als Mkb- ondernemer. ICT-monitoring is een dienst waarbij uw ICT-omgeving (op locatie of in de cloud) continu in de gaten wordt gehouden. ICT-monitoring spoort onregelmatigheden, gebreken of fouten op uw netwerk, website of in uw infrastructuur direct op.

Monitoringsdiensten

Als er onregelmatigheden, gebreken of fouten in uw netwerk, website of in uw infrastructuur gevonden zijn, brengt uw monitoringdienst u hiervan direct op de hoogte. Zodat u snel maatregelen kunt nemen. En de kans op een cyberincident verkleint.

Daarom hebben wij alvast 2 betrouwbare partners in monitoring voor u geselecteerd.

Onze betrouwbare partners in monitoring

CyberBorg

CyberBorg biedt monitoring-software die 24/7 scant op onregelmatigheden op uw website of in uw e-mail. Via een dashboard kan de klant zelf deze monitoring volgen. CyberBorg B.V. is een samenwerking van de Nederlandse bedrijven Kennisplatforms en DutchSec.

ThreadStone

ThreadStone startte in 2014 met één belangrijke missie: het internet veiliger maken. Zowel voor kleine als grote mkb-organisaties biedt ThreadStone betrouwbare, praktische en betaalbare oplossingen. Door hen zelf ontwikkeld en geleverd vanaf servers in Europa. ThreadStone is een 100% Nederlandse organisatie.