Wintersport verzekeren

Bent u op zoek naar een Wintersportverzekering?

  • Hulpverlening als u aan wintersport doet.
  • Alarmcentrale 24/7 bereikbaar.
  • Skipas, skilessen en skihuur ook meeverzekerd.

Centraal Beheer heeft geen speciale wintersportverzekering. Toch kunt u uw wintersportvakantie goed en uitgebreid bij ons verzekeren. Kies dan voor onze Doorlopende Reisverzekering met dekking Wintersport- en onderwatersport. Deze verzekering is vergelijkbaar met een wintersportverzekering als u ook de medische kosten meeverzekert. Met deze verzekering kunt u met gerust hart van berghellingen glijden.

Waarvoor bent u verzekerd?

U bent verzekerd voor hulpverlening als u aan wintersport of onderwatersport doet. En u krijgt de kosten van skipassen, skilessen en skihuur terug als u door ziekte of een ongeluk niet meer kunt wintersporten. Ook zijn de kosten voor opsporing en redding meeverzekerd. Skiet u buiten de gemarkeerde pistes? Dan bent u verzekerd als u onder begeleiding bent van een gecertificeerd skileraar of gids.

De medische kosten meeverzekeren

De medische kosten zijn niet standaard meeverzekerd op de dekking winter- en onderwatersport. Als aanvullende dekking kunt u de medische kosten meeverzekeren. Dit maakt uw verzekering completer en vergelijkbaar met een speciale wintersportverzekering.

Uw Wintersport verzekeren in Europa of de wereld

U bent verzekerd in alle Europese landen + de Azoren, Canarische Eilanden, Madeira. En Algerije, Egypte, Israël, Libanon, Libië, Marokko, Syrië, Tunesië, Turkije.
U bent niet verzekerd in de Nederlandse Antillen. Kiest u voor de werelddekking, dan bent u vanzelfsprekend in alle landen in de wereld verzekerd.

TIP: gaat u alleen langlaufen tijdens uw wintersportvakantie? Langlaufen is standaard meeverzekerd in het basispakket.

Wilt u precies weten waarvoor u verzekerd bent?

En wanneer wij in sommige situaties niet of minder uitkeren? Lees dan


Bereken uw premie Direct verzekeren