Veerduurzaam uw vastgoed

Verduurzaam uw vastgoed

Download onze whitepaper

Verduurzaam uw vastgoed

Installeer uw zonnepanelen goed en veilig

Vanaf 2022 stimuleert de overheid de verduurzaming van uw bedrijfspand. En in het Bouwbesluit staat dat op 1 januari 2023 elk kantoorgebouw minimaal energielabel C moet hebben. Kortom: als vastgoedondernemer moet u aan de slag met verduurzaming. 1 van de manieren om dit te doen, is door zonnepanelen te installeren. Onze specialisten staan voor u klaar met persoonlijk en deskundig advies om u te helpen. Zij bespreken met u wat u kunt doen om schade te voorkomen en welke voorwaarden er zijn voor het afsluiten van uw verzekering. Ook geven zij tips over de installatie van uw zonnepanelen. Het is ook slim om te kijken of u in aanmerking komt voor een subsidieregeling.

De voordelen van Centraal Beheer:

  • Wij gaan altijd in gesprek over de mogelijkheden
  • Rechtstreeks zaken doen met Centraal Beheer
  • Wij delen tips over een goede en veilige installatie van zonnepanelen
Met een Gebouwenverzekering bent u uitgebreid verzekerd tegen de herstelkosten bij materiële schade. Bijvoorbeeld schade veroorzaakt door brand, storm, inbraak en water. Ook uw zonnepanelen zijn meeverzekerd . Heeft u meer dan 50 zonnepanelen? Dan vragen wij u aanvullende maatregelen te nemen. Om schade te voorkomen, risico’s te verkleinen en aan de installatie van uw zonnepanelen. Ga in gesprek met een van onze specialisten over uw mogelijkheden. 

Meer over onze duurzame diensten

Continuïteit in uw bedrijf

SCIOS Scope 12-keuring

De SCIOS Scope 12-keuring is een elektrische inspectie van uw hele zonnestroominstallatie. Vanaf de zonnepanelen tot aan het koppelpunt met de netbeheerder. De inspecteur kijkt naar brandrisico's en de elektrische veiligheid. 

Continuïteit in uw bedrijf

Taxatie bedrijfspand en/of inventaris

Bent u op zoek naar taxatie van uw bedrijfspand en/of inventaris bij u op locatie? Maak een vrijblijvende afspraak en ontvang een offerte.

Continuïteit in uw bedrijf

Waardebepaling bedrijfspand

De waardebepaling van uw bedrijfspand op afstand uitgevoerd door een gecertificeerd taxateur. Zo heeft u binnen 1 werkdag inzicht in de herbouwwaarde van uw bedrijfspand. 

Even voorstellen, onze expert Jack

"Het delen van kennis, risico's signaleren en tot praktische oplossingen komen voor de vastgoedmarkt. Dat is wat ik elke dag doe, samen met een team van specialisten. Vaak hebben we zelf de oplossing in huis. En zo niet, dan hebben we de juiste expert in ons netwerk en verbinden we deze partijen aan elkaar. Dat de wereld verandert is niets nieuws. Maar het tempo waarin de veranderingen plaatsvinden gaat aantoonbaar omhoog. Het is mijn persoonlijke ambitie om de komende jaren producten en diensten te ontwikkelen die onze klanten helpen om te gaan met de forse impact van klimaatveranderingen.
Kennismaken

Waarom moet ik zonnepanelen installeren?

Wij vertellen u hier graag meer over. Lees en bekijk hier meer over Zonnepanelen op uw bedrijfspand.

  • Hoe duurzaam zijn zonnepanelen?
  • Handige checklist over zonnepanelen: waar moet men aan denken?
  • Waar moet u op letten bij (de installatie van) zonnepanelen?