Onderhoud aan brandblusmiddelen en veiligheidsscan brandveiligheid

U regelt hier snel en voordelig brandblusmiddelen inclusief onderhoud voor uw bedrijfspand

  • U voldoet u aan wet- en regelgeving en de eisen van de verzekering
  • Afspraak desgewenst al binnen 48 uur bij u op locatie
  • U leert goed handelen in diverse noodsituaties (trainingen)
Ook als u geen klant bent bij Centraal Beheer. En voor een prijs op maat voor bijvoorbeeld een combinatie van middelen, installeren en/of trainingen. 
test
€9,30
Per eenheid, vanaf 50 eenheden

Zo voldoet u aan wet- en regelgeving en de eisen van de verzekering

Aan wet- en regelgeving moet u altijd voldoen. Daarnaast moet u in sommige situaties aan de eisen van uw verzekering voldoen. Dit hangt af van bijvoorbeeld bij de activiteiten in uw pand, hoe u uw pand gebruikt of opslag of gebruik van brandbare vloeistoffen. Een brand voorkomen is niet uit te sluiten maar u kunt de schade wel beperken. Zo maakt u de kans op fysiek letsel bij u en uw medewerkers een stuk kleiner. En vermindert u de kans op grote schade aan uw pand, inventaris en voorraden.

Daarbij zijn zaken als het onderhoud aan blusmiddelen, het juist installeren van blusmiddelen, een veiligheidsscan van vluchtwegen en noodverlichting van groot belang. En training! Zodat u en uw medewerkers goed weten wat te doen in een noodsituatie. 
Hierbij is uitstekende kwaliteit en een goede werking van de middelen essentieel. Onze partner Ansul levert, installeert en voert de periodieke onderhoudsbeurten uit van de volgende middelen:
  • blustoestellen
  • brandslanghaspels
  • brandmeldinstallaties / ontruimingsinstallaties
  • noodverlichting
Ansul levert ook:
  • Plattegronden
  • Haspelkasten
  • Trainingen zoals: BHV, EHBO, AED

Wij kiezen voor Ansul Brandbeveiliging

Ansul Brandbeveiliging is een specialist in brandbeveiliging voor middelen, onderhoud en training. Zij werken landelijk met meer dan 70 eigen specialisten en monteurs die lokaal gevestigd zijn. Vraagt u via Centraal Beheer een gesprek of offerte aan? Dan wordt uw aanvraag met voorrang behandeld. Ook krijgt u een speciaal tarief. En binnen 2 werkdagen nemen zij contact met u op.

Hoe werkt het?

Veelgestelde vragen

Er zijn veel mogelijkheden en opties. Welke voor u de beste is, hangt af van uw situatie. Ansul geeft u vrijblijvend een offerte die past bij uw bedrijf.
Jaarlijkse controle en onderhoud is noodzakelijk om de juiste werking van de middelen te kunnen garanderen. Dit onderhoud is vaak niet geregeld als u middelen online of bij bouwmarkten koopt. Daarom is een specialist inschakelen een verstandig idee.
Ja, verzekeraars stellen vaak preventie-eisen om te voldoen aan voldoende brandveiligheid.

Wat is de Ondernemerswinkel?

De Ondernemerswinkel is een platform met zakelijke diensten en oplossingen. Voor situaties en vragen waar u in uw dagelijks werk tegen aanloopt en wat hulp bij kunt gebruiken. U betaalt achteraf. U hoeft nog geen klant bij ons te zijn. 

Centraal Beheer-kwaliteit

Wij kozen alvast uitstekende leveranciers voor u uit de markt. Dan heeft u daar geen omkijken naar. 

Altijd een oplossing

Niet tevreden? En komt u er met de leverancier niet uit? Dan bemiddelen wij. En helpen we zoeken naar een oplossing waarmee u tevreden bent. 

Binnen 1 werkdag contact

U heeft een situatie die u zo snel mogelijk wilt afronden. Na uw bestelling neemt de leverancier binnen één werkdag contact met u op.

Misschien ook wat voor u:

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging

Professionele inbraakbeveiliging voor bedrijven/ondernemers. Regel snel betrouwbaar alarm en cameratoezicht voor uw bedrijfspand.

 Vanaf € 1.195,- ex. btw

Taxatie van uw bedrijfspand

Taxatie van uw bedrijfspand

Bent u op zoek naar taxatie van uw bedrijfspand en/of inventaris bij u op locatie? Maak een vrijblijvende afspraak en ontvang een offerte.

Vanaf € 300,- ex. btw

SCIOS Scope 10-keuring

SCIOS Scope 10-keuring

Een SCIOS Scope 10-rapport is vaak vereist om uw bedrijfspand te kunnen verzekeren tegen bijvoorbeeld brand. Kies hier een betrouwbare SCIOS-keuring.