Chatten

Of WhatsAppen

Chatten met CeeBee

Onze chatbot CeeBee geeft direct antwoord op uw vragen. Kan CeeBee u niet helpen? Dan vertellen wij u hoe u het beste contact kunt opnemen. Meestal vragen wij u dan om te bellen of een belafspraak te maken. Bij sommige vragen kunt u ook met een medewerker chatten. Bijvoorbeeld bij vragen over een schade. Dat kan van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur. We antwoorden zo snel mogelijk. Meestal is dat binnen 2 uur.

Chatten via de Centraal Beheer App

Via de Centraal Beheer App kunt u chatten met een medewerker. We reageren van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 21.00 uur. Gaat het over schadeverzekeringen, zoals een Auto-, Woon- of Rechtsbijstandverzekering? Dan krijgt u ook op zaterdag van 9.00 tot 16.30 uur een reactie. We antwoorden zo snel mogelijk. Meestal is dat binnen 2 uur.

WhatsAppen

U kunt ook met ons WhatsAppen: (06) 57 78 0573. Wij reageren van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 21.00 uur. Gaat het over schadeverzekeringen, zoals een Auto-, Woon- of Rechtsbijstandverzekering? Dan krijgt u ook op zaterdag van 9.00 tot 16.30 uur een reactie. We antwoorden zo snel mogelijk. Meestal is dat binnen 2 uur.

Deel geen persoonlijke en gevoelige informatie via WhatsApp. WhatsApp is namelijk geen eigendom van Centraal Beheer en heeft eigen voorwaarden. Lees meer over uw privacy.