Vrouw met rolkoffer

Wat is verzekerd als mijn spullen kwijt of gestolen zijn op reis?

Na een lange reis bent u eindelijk op de bestemming aangekomen. U kunt niet wachten het zwembad in te duiken en even te ontspannen. Omdat u geen naturistencamping heeft geboekt is een zwembroek toch echt verplicht. Maar waar is die eigenlijk? En de rest van de bagage? Wij zetten voor u op een rij wat verzekerd is als uw spullen kwijt of gestolen zijn op reis. 

Onbezorgd op reis

Met onze Reisverzekering geniet u onbezorgd van uw vakantie. U bent dan standaard verzekerd van hulp en voor onverwachte kosten op reis. Bijvoorbeeld bij ziekte, een ongeluk of overlijden. Gaat u meerdere keren per jaar op vakantie of een weekendje weg? Dan is een Doorlopende Reisverzekering handig. U bent dan het hele jaar door verzekerd. Ook als u last-minute op pad gaat.

Uw ‘Speedo’ en ander spul

Met de extra dekking Bagage op reis verzekert u zich voor verloren of gestolen zwemkleding. Maar ook voor beschadiging, verlies en diefstal van de rest van uw spullen. Bijvoorbeeld kleding, uw paspoort en geld. U kiest zelf het bedrag dat u wilt verzekeren. En kiest u voor een hoger eigen risico? Dan betaalt u minder premie.

De waarde van uw spullen

Iets kwijtraken is altijd vervelend. Zeker als het veel emotionele waarde heeft. Herinneringen zijn namelijk niet in geld uit te drukken. De rest gelukkig wel. Voor spullen jonger dan 1 jaar betalen wij altijd de nieuwwaarde. Voor spullen die ouder zijn dan 1 jaar betalen wij de dagwaarde. Met behulp van een afschrijvingslijst of een expert berekenen wij hoe hoog de afschrijving van uw spullen is. Uw Speedo? Die schrijven wij in 2 jaar af. Zwembroeken van andere merken trouwens ook.