Pensioen Online

Praktische informatie

  • Duidelijke uitleg over uw pensioenregeling
  • Antwoord op veelgestelde vragen
  • Online administratief gemak
  • Webinars voor uw werknemers
pensioenregeling online

Welkom!

U heeft gekozen voor een pensioenregeling voor uw werknemers bij Centraal Beheer. U vindt hier alle praktische informatie over uw pensioenregeling. De pensioenoplossingen die hieronder staan bieden wij niet meer aan voor nieuwe pensioenovereenkomsten.

Flexibel Renteniers Plan

Het Online Werknemer Pensioen is een premieovereenkomst. Hiermee biedt u uw werknemers een basispensioen. De uitgangspunten zijn voor iedereen gelijk. Zo ook de kosten per deelnemer. De regeling is hierdoor goed budgetteerbaar. Bekijk uw regeling via uw portal Pensioen Online.

Extra Werknemer Pensioen

De pensioenwetgeving is veranderd vanaf 1 januari 2015. Een van deze veranderingen is dat werknemers pensioen niet meer fiscaal vriendelijk mogen opbouwen boven een bruto jaarsalaris van € 105.075,- (bedrag vanaf 1 januari 2018). Met het Extra Werknemer Pensioen blijven uw werknemers met een salaris boven € 105.075,- (2018) per jaar verzekerd voor hun pensioen.

Flexibel Bedrijfs Pensioen

Het Flexibel Bedrijfs Pensioen is een uitkeringsovereenkomst. Bij een uitkeringsovereenkomst staat de uitkering vooraf vast. U vindt informatie over uw pensioenregeling op Entrance. Entrance biedt u overzicht en de mogelijkheid om online wijzigingen door te geven, die vervolgens volledig digitaal worden afgehandeld. Hierdoor bespaart u op uw personeelsadministratie. Ook uw Rekening Courant overzichten zijn digitaal beschikbaar. U kunt hier inloggen op Entrance.

Even over onze webinars

Hebben uw werknemers vragen over hun pensioen? Dan nodigen wij u en uw werknemers graag uit voor onze gratis webinars. Heeft u zelf ook interesse? Kijk dan voor meer informatie op centraalbeheer.nl/webinar. Alvast veel kijkplezier!

Webinar Flexibel Renteniers Plan gemist?

Geen probleem! Hebben uw werknemers nog vragen over het Flexibel Renteniers Plan? Het webinar ‘Even antwoord op uw pensioenvragen!’ geeft u en uw werknemers antwoord op veelgestelde pensioenvragen. In slechts 30 minuten zijn uw werknemers helemaal bijgepraat.
Webinar terugkijken

Online administratief gemak

Wilt u alvast meer weten over het gemak van de online administratie van het Flexibel Renteniers Plan? Bekijk dan hieronder het filmpje. 

Pensioen online video