Mede­werkers krijgen informatie

Pensioen Online

Wij geven uw medewerkers regelmatig informatie over hun pensioen. Bij de start. Maar ook daarna. Zo blijven zij goed op de hoogte van hun pensioen.

Welke informatie krijgen uw medewerkers?

Hierin zit onder andere deze informatie:
  • Welkomstbrief. In deze brief staan belangrijke aandachtspunten voor uw medewerker.
  • Informatie over inloggen op persoonlijke website. Uw medewerker leest op zijn persoonlijke website alle informatie over zijn pensioen.
Het rekeningoverzicht laat zien hoe het pensioenkapitaal zich het voorgaande jaar heeft ontwikkeld. Op het overzicht staan alle bij- en afschrijvingen.
Op het pensioenoverzicht staat welke pensioenuitkering uw medewerker kan verwachten. Daarbij gaan we ervan uit dat de omstandigheden hetzelfde blijven. Ook ziet uw medewerker wat er verzekerd is als hij overlijdt of arbeidsongeschikt wordt.
Met de Pensioen Nieuwsservice krijgt uw medewerker elke 3 maanden een nieuwsbrief via de e-mail. Hierin staat belangrijke informatie over pensioen. De nieuwsbrief is gratis. Hebben wij zijn e-mailadres nog niet? Dan kan u medewerker zich aanmelden.
Op de polis staat hoe het pensioen is samengesteld. Bijvoorbeeld de hoogte van de premie en de hoogte van het nabestaandenpensioen. Ook de voorziening bij arbeidsongeschiktheid staat op de polis. Op de polis staat ook welke verzekeringsvoorwaarden gelden.
Dan nemen wij ongeveer 3 maanden voor de pensioendatum contact op. Wij geven uw medewerker dan belangrijke informatie over zijn mogelijkheden.

Uw medewerker kan met vragen bij ons terecht

Wij helpen uw medewerkers graag. Wij zijn bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:30. Het telefoonnummer is (055) 579 4488. Of stuur een mail naar pensioenservice@centraalbeheer.nl.

Uw medewerker kan meer informatie vinden op www.centraalbeheer.nl/voorlater. Hier staat informatie over pensioen. Bijvoorbeeld antwoorden op vragen die wij vaak horen. Of wat uw medewerker moet doen als zijn persoonlijke situatie verandert.
95% raadt Centraal Beheer aan
Onze klanten beoordelen Centraal Beheer met een 8,8. Het gemiddelde cijfer uit 1.603 beoordelingen.