Lees meer over duurzame inzetbaarheid

Interessante interviews, longreads en blogs

Investeren in vitale medewerkers. Lonend of kansloos? Is ziekteverzuim te sturen? Bekijk hier het overzicht van onze interessante longreads, interviews en blogs over duurzame inzetbaarheid en krijg antwoord op deze en andere vragen.
test

Lees de ervaringen van onze Open Netwerk deelnemers

Interview

Jack van Abeelen, Director HR Miele Nederland B.V.

Hoe gaan wij om met talentmanagement? Kunnen we ons loopbaanbeleid anders vormgeven? We willen als HR meer een business partner voor leidinggevenden zijn.

Interview

Kees Zwetsloot, adjunct-directeur CBM

houden we onze mensen inzetbaar? Hoe kunnen we groei of ontwikkeling realiseren? Als je kijkt naar de deelnemers van Open, zie je dat iedereen wel met dezelfde items worstelt. Wij dus ook. 

Duurzame inzetbaarheid
Blog

Benut het talent in uw eigen organisatie

De arbeidsmarkt staat onder druk. Alleen op LinkedIn bulkt het al van de openstaande vacatures. Dat brengt een gevaar met zich mee: als alle aandacht naar buiten gericht is, is de kans groter dat talenten binnen de organisatie over het hoofd worden gezien.

Blog

Op zoek naar eigen regie

Hoe zorgen we ervoor dat medewerkers hun talenten benutten waardoor ze volledig in hun kracht komen te staan en de ruimte ervaren om hiermee aan de slag te gaan? We wijzen dan al snel naar de medewerker waar eigen regie van wordt verwacht. Maar is dit wel de manier?

Bent u geïnteresseerd in ondersteuning in uw vraagstukken en bent u op zoek naar de juiste oplossing voor uw situatie? Bekijk dan ook onze pagina met betekenisvolle oplossingen en diensten die bijdragen aan de duurzame inzetbaarheid van werkgevers en medewerkers. Of neem contact met ons op. Wij denken graag vrijblijvend met u mee om te komen tot een oplossing die bij u en uw organisatie past.