Lekker Bezig - duurzame inzetbaarheid medewerkers

Lekker Bezig voor uw medewerkers

Zo werkt het en dit levert het op

Zelf de regie op persoonlijke ontwikkeling 

Er is maar één iemand die de duurzame inzetbaarheid van een medewerker kan verbeteren. Uw medewerker zelf. Maar vaak weten medewerkers helemaal niet waar ze moeten beginnen. Ze willen zich graag ontwikkelen, maar ze hebben het gevoel dat ze deze wensen niet te kunnen uitspreken (40%). Of ze missen een duidelijke richting (60%)*. 
*Trendonderzoek MeMo2 en Centraal Beheer ‘De toekomst van werk’ 2022. 

Met Lekker Bezig gaan uw medewerkers wél aan de slag met hun ontwikkeling 

Uw medewerkers krijgen namelijk: 
  • Toegang tot oplossingen die passen bij hun behoefte
  • De vrijheid om een oplossing te kiezen, zonder toestemming van een leidinggevende
  • Volop inspiratie en tips om aan de slag te gaan

Hoe werkt Lekker Bezig voor uw medewerkers?

Video Lekker Bezig voor medewerkers

Bekijk de korte uitlegvideo voor medewerkers

De vragenlijst 

Samen met specialisten ontwikkelden we een vragenlijst over de belangrijkste pijlers van duurzame inzetbaarheid: gezondheid, werk-privébalans, loopbaan en vaardigheden. Door het invullen van de vragenlijst krijgen uw medewerkers inzicht in de eigen duurzame inzetbaarheid. En zien ze maximaal 10 voorgestelde oplossingen die bijdragen aan hun persoonlijke ontwikkeling. Met hun persoonlijke budget kunnen medewerkers meteen een oplossing aanvragen in de app. 

Het aanbod 

De Lekker Bezig app geeft toegang tot meer dan 3.000 oplossingen van diverse, erkende leveranciers. Een oplossing kan een training, opleiding, check of coaching zijn. Op het gebied van werk-privé balans, mentale of fysieke gezondheid, loopbaan of vaardigheden. De oplossingen worden in verschillende vormen aangeboden: klassikaal, individueel, online of een mix daarvan. Lees hier meer over de verschillende oplossingen. 

Veel gestelde vragen

Wij vinden het belangrijk dat u weet wat wij wel en niet met gegevens doen. Daarom leest u in de privacy statements welke gegevens en informatie wij van u verzamelen, gebruiken delen en opslaan. En waarom we dat doen.

Het privacy statement van Lekker Bezig leest u op:
https://lekkerbezig.centraalbeheer.nl/p/privacy-statement

Het algemene privacy statement van Centraal Beheer leest u op:
https://www.centraalbeheer.nl/over-ons/zo-werken-wij/privacystatement

Wij werken verder volgens de richtlijnen van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

Heel eenvoudig! Lekker Bezig helpt uw medewerkers om snel zélf aan de slag te gaan met hun ontwikkeling op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Dat doen we door snel inzicht te geven in hoe zij er op verschillende thema’s voor staan, om vervolgens met suggesties te komen voor gerichte oplossingen. De Lekker Bezig app is gebruiksvriendelijk en logisch om te gebruiken. Daarom zijn de teksten in de app bijvoorbeeld geschreven op B1 taalniveau. Daardoor zijn ze voor veel mensen begrijpelijk. 

De Lekker Bezig app is gebruiksvriendelijk en makkelijk te gebruiken. Medewerkers kunnen na het activeren van hun account direct zelf aan de slag. De app wijst zich eigenlijk vanzelf.

Heeft een medewerker toch een keer ergens hulp bij nodig? Dan staat ons team natuurlijk voor hen klaar.

Bevorder betrokkenheid en werkplezier, verlaag verzuim en verloop

Plan vrijblijvend een adviesgesprek in met één van onze adviseurs.