Persoonlijke suggesties en coaching 

Wij helpen uw medewerkers zelf de regie te nemen op duurzame inzetbaarheid 

Voor medewerkers is duurzame inzetbaarheid vaak een ver-van-hun-bed-show. Wat is het? Waarom is het belangrijk? Wat moeten ze er voor doen? Daar heb ik toch helemaal geen tijd voor. Krijg ik van mijn leidinggevende / collega’s de ruimte om hiermee aan de slag te gaan? 

Met de persoonlijke benadering van Lekker Bezig kunnen medewerkers gemotiveerd aan de slag gaan met hun eigen persoonlijke ontwikkeling. Dit levert ze, zowel in hun privé leven als in hun loopbaan, veel voordeel op.

Lekker Bezig van Centraal Beheer

Medewerkers van Media Huis Limburg delen hun ervaringen met Lekker Bezig.

Lekker Bezig medewerker

En actie!

Samen met specialisten ontwikkelden we een vragenlijst. Op basis van de belangrijkste pijlers voor duurzame inzetbaarheid: gezondheid, werk-privébalans, loopbaan en skills & vaardigheden. Deze helpt medewerkers om de eigen duurzame inzetbaarheid inzichtelijk te maken. Ze ontvangen op basis van deze vragenlijst maximaal 10 passende oplossingen die kunnen bijdragen aan hun persoonlijke ontwikkeling. Dit kan een training, opleiding of een persoonlijke coaching zijn. Medewerkers kunnen deze direct in de in-app-shop aanvragen. 


Een persoonlijke coach staat klaar

Loopt uw medewerker even vast? De Lekker Bezig coach beantwoordt vragen of helpt bij het maken van keuzes. Deze coach weet wat de mogelijkheden en belangen van duurzame inzetbaarheid zijn. Een soort hulplijn die de medewerker op weg helpt. 

Privacy gewaarborgd

Voor uw medewerkers is het belangrijk dat ze zich veilig voelen om eerlijk antwoord te geven. Dat ze weten dat de privégegevens die ze delen binnen de app veilig zijn. Daarom voldoet de app aan strenge security en privacy eisen. We delen in het dashboard alleen bedrijfsbrede cijfers met u als werkgever. Niet op persoonsniveau; data in het dashboard is dus niet te herleiden naar individuele medewerkers. Zie de volledige privacy maatregelen in de brochure.

Wilt u meer weten?

Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze duurzaam inzetbaarheids-experts.
Plan een persoonlijke kennismaking