Direct deskundig en persoonlijk contact

Gratis oriëntatiegesprek met een VvE specialist

Onze VvE specialisten zijn hier dagelijks mee bezig en helpen u graag met het beantwoorden van al uw vragen. Zo weet u direct welke VvE verzekering past bij uw VvE.

U kunt ons direct bellen voor een oriëntatiegesprek. Of een telefoongesprek plannen. De VvE-specialisten helpen u graag.

Onze VvE specialisten stellen zich graag even voor

Elke werkdag van 8:00 tot 17:30 uur zijn onze specialisten bereikbaar voor al uw vragen.

VvE-specialist Monique Schimmel-Kluin

Monique Schimmel-Kluin

"Ik luister goed naar u, stel de juiste vragen en kom door mijn oprechte interesse altijd tot de best passende oplossing voor uw bedrijf."

VvE-specialist Anna van Zeijts

Anna van Zeijts

"Graag help ik u op een persoonlijke manier, om snel tot een goede oplossing te komen voor uw VVE."

VvE-specialist Cor

Cor Koning

"Ik informeer u op een heldere en duidelijke wijze over de verzekeringsoplossingen van Centraal Beheer. En leg complexe zaken op een eenvoudige manier uit. Daar ligt mijn kracht."

Wat bespreken we in een oriëntatiegesprek?

  • Hoe ziet uw VvE eruit?
  • Welke oplossingen en opties passen bij uw VvE?
  • Waar bestaat de VvE verzekering uit? Welke dekkingen zijn er?
  • Wat zijn de aandachtspunten bij verzekeringen vergelijken?
  • Hoe past u een VvE verzekering aan als er iets in uw VvE wijzigt?

Wat moet ik voorbereiden voor het oriëntatiegesprek?

Voor het oriëntatiegesprek hoeft u niks voor te bereiden. Onze specialisten leggen u graag alles uit over onze VvE verzekering. Om tijdens het gesprek een goed beeld van uw VvE te krijgen zou u wel alvast wat gegevens kunnen verzamelen. Denk bijvoorbeeld aan:
  • Uw KVK-nummer VvE
  • Aantal leden van uw VvE
  • Heeft uw VvE een externe VvE-beheerder?
  • Polisblad lopende VvE verzekering

“Is een VvE verzekering verplicht?”

Monique Schimmel: “De VvE verzekering van Centraal Beheer bestaat altijd uit een Opstalverzekering VvE en een Aansprakelijkheidsverzekering VvE. Deze verzekeringen zijn verplicht. U kunt kiezen hoe uitgebreid u de dekking voor opstal en aansprakelijkheid wilt. Daarnaast kunt u andere risico’s bijverzekeren. U bepaalt zelf welke dat zijn. Natuurlijk geven wij u graag alle informatie. Neem dan gerust contact met ons op.”

Andere veelgestelde vragen

Als VvE bent u wettelijk gezien eigenaar van de opstal en dus ook verantwoordelijk voor eventuele schade die de opstal veroorzaakt. Denk hierbij aan een gevelplaat die losschiet van het complex en iemand bezeert. Of aan een lek in de garage dat schade toebrengt aan de daar geparkeerde auto's. De particuliere verzekeringen van de eigenaren vergoeden deze schade niet, de Aansprakelijkheidsverzekering van de VvE verzekering wel. Meer vragen over aansprakelijkheid? Neem dan gerust contact met ons op.
Contact met specialist
Onderverzekering kan grote gevolgen hebben. Stel dat een VvE de herbouwwaarde 20% te laag heeft ingeschat. Dan krijgt men bij schade ook 20% minder uitbetaald. Het tekort moeten de eigenaren zelf betalen. Dat kan snel oplopen. Bij een schade van € 400.000,- is dit al € 80.000,-. Wilt u informatie over de garantie tegen onderverzekering? Neem dan gerust contact met ons op.
Contact met specialist