Thuiswerkplek inrichten

Snel, eenvoudig geregeld en bezorgd tot aan de voordeur

  • Arbo-proof bureau en bureaustoel
  • Monitor op ooghoogte en anti-RSI toetsenbord en muis
  • Huren of kopen (huren na 1 maand wekelijks opzegbaar)
  • Bij uw werknemer thuisbezorgd tot aan de voordeur
Ook als u nog géén klant bij ons bent!
Thuiswerkplek
€ 65,-
v.a. ex. btw, huur

Door het coronavirus werkt Nederland massaal thuis. Dat is best even wennen, zowel voor u als uw medewerkers. Iedereen in huis zoekt namelijk een rustig plekje met goede wifi om te werken, leren of spelen. Werkt u daarom aan de keukentafel, op bed, of op de bank? Dat is voor langere tijd natuurlijk niet ideaal. Samen met onze partner SKO zorgen wij voor die comfortabele werkplek in huis. Want u wilt toch ook arbo-proof thuiswerkplekken voor uw medewerkers? In overleg met uw medewerkers bestelt u dat wat nodig is. Niet meer en niet minder.


Thuiswerkplek huren of kopen

Zoekt u alleen een bureaustoel, bureau of beeldscherm? Of liever een totaal pakket? U bestelt per medewerker de gewenste artikelen en kiest voor huur of koop. U huurt al een bureaustoel vanaf €65,- en een complete werkplek voor €131,- per maand. De minimale huurtijd van een artikel bedraagt 1 maand. En deze tijd kunt u vervolgens steeds met een week verlengen. Bezorgkosten zijn bij de huurprijs inbegrepen. Bij koop rekenen wij geen bezorgkosten. 

Installatie voor de deur
Onze partner SKO bezorgt en monteert de artikelen voor de deur van uw medewerker(s). De bezorger houdt zich op die manier aan de richtlijnen van het RIVM. 

Hoe werkt het?

Wat is de Ondernemerswinkel?

De Ondernemerswinkel is een platform met zakelijke diensten en oplossingen. Voor situaties en vragen waar u in uw dagelijks werk tegen aanloopt en wat hulp bij kunt gebruiken. Van professionele en betrouw­bare partners. U betaalt achteraf. U hoeft nog geen klant bij ons te zijn.

Misschien ook wat voor u:

Teambuilding met DISC-training Ondernemerswinkel

Teambuilding met DISC-training

Teambuilding met kennis van uzelf en begrip voor de teamleden zorgt voor een effectiever team. U bereikt dit door deze incompany DISC-training te volgen. 

HR scan Ondernemerswinkel

HR Scan

Hoe kijken uw medewerkers naar uw organisatie? Hoe staat het met de ontwikkeling van uw medewerkers? Uw hele personeelsbeleid in beeld met de HR scan van Fitale.

Arbeidscontract opstellen Ondernemerswinkel

Arbeidscontract laten controleren

Gebruikt u al jaren dezelfde arbeids­over­eenkomst? Of wilt u het arbeidscontract vooraf laten controleren? Juridische zekerheid voor een laag tarief.