HR Scan

Uw personeelsbeleid in beeld met een HR scan

U denkt dat u alle zaken goed geregeld heeft voor uw personeel. Maar u wilt het zeker weten. Voldoet u nog aan al uw wettelijke verplichtingen? Hoe ontwikkelen uw medewerkers zich? Passen de HR-processen nog wel bij uw organisatie? Dit zijn thema’s waar een HR Scan van Fitale onder andere antwoord op geeft. 
 • Totaal overzicht van alle kansen en risico’s van uw totale HRM
 • Concreet stappenplan om personeelsbeleid te optimaliseren
 • Draagt bij aan goed werkgeverschap
Ook als u geen klant bent
€ 995,-
v.a. prijs, ex. btw 

Meer informatie

Medewerkers zijn van groot belang. Waarschijnlijk uw belangrijkste kapitaal binnen uw bedrijf. Net als bij een machine is het belangrijk om te monitoren of alles nog klopt. Door wet- en regelgeving, sociale gebeurtenissen of omstandigheden op de arbeidsmarkt kan er opeens veel veranderen. De HR Scan brengt precies in beeld hoe uw organisatie ervoor staat qua personeel en personeelsbeleid. Denk aan contracten, het verzuim, hoe u uw personeel werft & behoud en hoe u ze beoordeelt. Ook lastige onderwerpen komen aan bod zoals ontslag, inzetbaarheid en aanspreken op gedrag. Deze scan brengt niet alleen de interne situatie in beeld maar ook mogelijke invloeden van buitenaf. 
 • Arbeidsvoorwaarden
 • HR-processen en administratie
 • Werving en selectie
 • Functioneren en beoordelen
 • Duurzame inzetbaarheid
 • Welzijn en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Uitstroom en verzuim
 • Management en leiderschap
 • Cultuur en leiderschap
 • Ook processen, voorwaarden en regelingen maken onderdeel uit van de scan

Wij kiezen voor Fitale

Fitale koppelt alle facetten rondom personeel en arbeid en maakt op basis daarvan een analyse. Dit werkt efficiënter en effectiever dan het analyseren van alle losse onderdelen. Dit geeft inzicht in uw risico’s en in uw kansen. Uw privacy en gegevens zijn in goede handen bij Fitale. Alles wordt opgeslagen in sterk beveiligde Nederlandse datacenters.

Hoe werkt het?

Veelgestelde vragen

Fitale vormt de verbinding tussen al uw adviseurs rondom uw personeel. Daarom kan Fitale de koppeling maken tussen alle partners op het gebied van personeel en arbeid.
Als resultaat van de HR Scan krijgt u een adviesrapport. In dit adviesrapport staat een praktisch plan van aanpak hoe u het advies kan inzetten. Met tips hoe u uw personeelsbeleid optimaliseert. 
Kort door de bocht: uw personeelsbeleid wordt effectiever. Door uw HR- en personeelsbeleid optimaal in te zetten bespaart u tijd en geld. Ook ziet u welke arbeidsrechtelijke risico’s u loopt. En krijgt u tips om hiermee om te gaan. Dit kan u in de toekomst schade en conflicten voorkomen. Zowel financieel als immaterieel. Bovendien vergroot het de tevredenheid van uw medewerkers. Want een tevreden medewerker is een duurzaam inzetbare medewerker. 

    

Wat is de Ondernemerswinkel?

De Ondernemerswinkel is een platform met zakelijke diensten en oplossingen. Voor situaties en vragen waar u in uw dagelijks werk tegen aanloopt en wat hulp bij kunt gebruiken. Van professionele en betrouwbare partners. U betaalt achteraf. U hoeft nog geen klant bij ons te zijn.

Centraal Beheer-kwaliteit

Wij kozen alvast uitstekende leveranciers voor u uit de markt. Dan heeft u daar geen omkijken naar. 

Altijd een oplossing

Niet tevreden? En komt u er met de leverancier niet uit? Dan bemiddelen wij. En helpen we zoeken naar een oplossing waarmee u tevreden bent. 

Binnen 1 werkdag contact

U heeft een situatie die u zo snel mogelijk wilt afronden. Na uw bestelling neemt de leverancier binnen één werkdag contact met u op.

Misschien ook wat voor u:

Teambuilding met DISC-training

Teambuilding met zelfkennis en begrip voor uw teamleden zorgt voor een effectiever team. U bereikt dit door deze incompany DISC-training te volgen.

Vanaf € 195,- ex. btw

Burn-out herstel medewerkers

Het programma Back2Work™ helpt uw medewerker bij burn-out herstel. Zo kan uw medewerker binnen 6 weken weer aan het werk zijn. Back2Work is een compact programma speciaal ontwikkeld voor medewerkers van bedrijven.

Vanaf € 1200,- ex. btw

Burn-out coaching ondernemers

Voorkom of herstel van burn-out en stressklachten in de natuur. BoFit biedt ondernemers en zzp'ers een combinatie van beweging en coaching gericht op persoonlijke ontwikkeling. 

Vanaf € 1495,- ex. btw