Onderhandelen door een jurist

 • Geen rechtsbijstandverzekering nodig
 • Gratis intakegesprek
 • Binnen 1 werkdag contact
 • Samen bepalen we de beste strategie
Ook als u geen klant bent
€ 849,-
éénmailg, ex. btw
De jurist verdiept zich eerst in uw situatie. Daarna wordt samen met u een strategie opgesteld. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken hoe we het beste de onderhandeling in kunnen gaan. De jurist onderhandelt daarna voor u met de andere partij.

Wat is onderhandelen door een jurist?

Worden gemaakte afspraken niet nagekomen? Of is een aankoop niet goed geleverd? Of willen u en uw werknemer uit elkaar? In sommige situaties is de hulp van een jurist nood­zakelijk. Dan kunt u uw situatie uit handen geven aan een jurist. Uw situatie wordt in behandeling genomen door een gespecialiseerde jurist. Het onder­handelen met de ander partij vindt plaats via brieven of telefonisch contact en als het niet anders kan bij elkaar aan tafel. Hier kunt u bij aanwezig zijn, maar dat hoeft niet. Wat u het beste uitkomt. Uw belangen zijn in vertrouwde handen.

Wij kiezen voor Centraal Beheer Juridische Hulp

Centraal Beheer Juridische Hulp is een initiatief van Centraal Beheer en LegalGuard Achmea. Ze biedt passende oplossingen voor bedrijven die juridische hulp nodig hebben. Voor een vast laag tarief. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Klanten waarderen onze juristen met een 8.2.  

Hoe werkt het?

Veelgestelde vragen 

Centraal Beheer Juridische Hulp is een onderdeel van Achmea. Ze biedt betaalbare en passende oplossingen voor bedrijven met een juridische hulpvraag. Kijk hier als u een juridische vraag heeft over een privé kwestie. 
Deze dienst is voor alle ondernemers die juridische hulp nodig hebben en hier niet voor verzekerd zijn.
Binnen 1 werkdag neemt een gespecialiseerde jurist contact met u op om uw situatie door te spreken. Hij of zij geeft aan welke juridische mogelijkheden er zijn. En maakt afspraken met u over het vervolg. Vervolgens ontvangt u een offerte. Nadat u de offerte heeft goedgekeurd gaat de jurist voor u aan de slag.
 • Arbeidsrecht
 • Huur of verhuur
 • Koop of verkoop van onroerend goed / bedrijfspanden
 • Koop of verkoop van goederen of diensten
 • Incassozaken
 • Verzekeringszaken
 • Contracten
 • VvE
Met de jurist bepaalt u de beste strategie. Er wordt bijvoorbeeld gekeken hoe het beste te onderhandelen. De jurist van LegalGuard onderhandelt daarna voor u met de andere partij.
Gratis intakegesprek

Wat is de Ondernemerswinkel?

De Ondernemerswinkel is een platform met zakelijke diensten en oplossingen. Voor situaties en vragen waar u in uw dagelijks werk tegen aanloopt en wat hulp bij kunt gebruiken. U betaalt achteraf. U hoeft nog geen klant bij ons te zijn. 

Centraal Beheer-kwaliteit

Wij kozen alvast uitstekende leveranciers voor u uit de markt. Dan heeft u daar geen omkijken naar. 

Altijd een oplossing

Niet tevreden? En komt u er met de leverancier niet uit? Dan bemiddelen wij. En helpen we zoeken naar een oplossing waarmee u tevreden bent. 

Binnen 1 werkdag contact

U heeft een situatie die u zo snel mogelijk wilt afronden. Na uw bestelling neemt de leverancier binnen één werkdag contact met u op.

Misschien ook wat voor u:

Incassodiensten

Wordt uw factuur niet betaald? Heeft u ook een herinnering gestuurd? En de klant geeft geen reden voor het niet betalen? Neem dan contact op met een jurist.

€ 0,-

Persoonlijk juridisch advies

U krijgt juridisch advies speciaal voor uw situatie en wat de beste vervolgstappen zijn. Neem contact op om te kijken hoe we u kunnen helpen.

Eénmalig € 349,- ex. btw

Compliancemanagement software

Ieder bedrijf heeft te maken met wetten en regelgeving. Met deze compliance software bewaart u al uw keuringen en certificaten handig op 1 plek. 

Vanaf € 30,- per maand ex. btw