Koopcontract controleren

 • Geen rechtsbijstandverzekering nodig
 • Gratis intakegesprek
 • Binnen 1 werkdag contact met een jurist
 • Persoonlijk advies van de jurist
 • Schriftelijke samenvatting van het advies
Ook als u geen klant bent
€ 259,-
éénmalig, ex. btw
Staat u op het punt om een belangrijke, grote aankoop te doen? Bijvoorbeeld een nieuw bedrijfspand? Laat dan een jurist uw koopcontract controleren. Dan weet u precies welke risico’s er aan het contract zitten en u krijgt advies. Zo weet u precies waar u voor tekent. 

Wij kiezen voor Centraal Beheer Juridische Hulp

Centraal Beheer Juridische Hulp is een initiatief van Centraal Beheer en LegalGuard Achmea. Ze biedt passende oplossingen voor bedrijven die juridische hulp nodig hebben. Voor een vast laag tarief. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Klanten waarderen onze juristen met een 8.2.  

Hoe werkt het?

Veelgestelde vragen 

Centraal Beheer Juridische Hulp is een onderdeel van Achmea. Ze biedt betaalbare en passende oplossingen voor bedrijven met een juridische hulpvraag. Kijk hier als u een juridische vraag heeft over een privé kwestie. 
Deze dienst is voor alle ondernemers die juridische hulp nodig hebben en hier niet voor verzekerd zijn.
Binnen 1 werkdag neemt een gespecialiseerde jurist contact met u op om uw situatie door te spreken. Hij of zij geeft aan welke juridische mogelijkheden er zijn. En maakt afspraken met u over het vervolg. Vervolgens ontvangt u een offerte. Nadat u de offerte heeft goedgekeurd gaat de jurist voor u aan de slag.
 • Arbeidsrecht
 • Huur of verhuur
 • Koop of verkoop van onroerend goed / bedrijfspanden
 • Koop of verkoop van goederen of diensten
 • Incassozaken
 • Verzekeringszaken
 • Contracten
 • VvE
Gaat u een belangrijke, grote aankoop doen? Bijvoorbeeld een nieuw bedrijfspand? Laat een jurist uw koopcontract controleren. Zo kent u de risico’s van het contract.
Gratis intakegesprek

Wat is de Ondernemerswinkel?

De Ondernemerswinkel is een platform met zakelijke diensten en oplossingen. Voor situaties en vragen waar u in uw dagelijks werk tegen aanloopt en wat hulp bij kunt gebruiken. U betaalt achteraf. U hoeft nog geen klant bij ons te zijn. 

Centraal Beheer-kwaliteit

Wij kozen alvast uitstekende leveranciers voor u uit de markt. Dan heeft u daar geen omkijken naar. 

Altijd een oplossing

Niet tevreden? En komt u er met de leverancier niet uit? Dan bemiddelen wij. En helpen we zoeken naar een oplossing waarmee u tevreden bent. 

Binnen 1 werkdag contact

U heeft een situatie die u zo snel mogelijk wilt afronden. Na uw bestelling neemt de leverancier binnen één werkdag contact met u op.

Misschien ook wat voor u:

Incassodiensten

Wordt uw factuur niet betaald? Heeft u ook een herinnering gestuurd? En de klant geeft geen reden voor het niet betalen? Neem dan contact op met een jurist.

€ 0,-

Bijenkast bij uw bedrijfspand

Wilt u uw bedrijf verduurzamen? En ook nog eens een positieve bijdrage leveren aan uw directe omgeving? Denk dan eens aan een bijen­kast op uw platte dak of op uw bedrijfs­terrein.

€ 3000,- ex. btw

Compliancemanagement software

Ieder bedrijf heeft te maken met keuringen en certificeringen. Met deze online compliance software bewaart u ze handig op 1 plek. 

Vanaf € 30,- per maand ex. btw