Juridische procedure voeren

 • Geen rechtsbijstandsverzekering nodig
 • Gratis intakegesprek
 • Binnen 1 werkdag contact
 • De jurist die zich verdiept in uw situatie
 • Opstellen van een dagvaarding of indienen van een bezwaarschrift
Ook als u geen klant bent
€ 2.299,-
éénmalig, ex. btw

Wat is een juridische procedure voeren?

Soms is de gang naar de rechter noodzakelijk. Laat dan een jurist u bijstaan in de juridische procedure. Bijvoorbeeld bij de rechtbank of een geschillen­commissie. U bepaalt samen met de jurist de beste strategie. De jurist voert daarna de procedure voor u. Zo wordt u persoonlijk bijgestaan.

Wat is een juridische procedure voeren?

Bij een juridische procedure gaat u een rechtszaak voeren. Met andere woorden u bent er met de tegenpartij niet uitgekomen. Ook niet met tussenkomst van een jurist. Met procederen beslist uiteindelijk een rechter wat de oplossing is van het conflict. Heeft u geen rechtsbijstandsverzekering maar u wilt wel dat een goede jurist voor u onder­handelt? Dan bent u bij Centraal Beheer Juridische Hulp aan het juiste adres. Let op: u kunt deze oplossing alleen kiezen als u eerst gebruik hebt gemaakt van de oplossing Persoonlijk juridisch advies.

Wat zijn de variabele kosten?

Vaak komen er bij een procedure nog variabele kosten bij. Denk aan griffiekosten, reis­kosten, deurwaarderskosten en/of kosten van deskundigen. Deze kosten zijn verschillend per procedure. En soms zijn er meerdere zittingen of extra schriftelijke procesrondes nodig. Vraag een gratis intakegesprek aan voor een complete offerte.

Wij kiezen voor Centraal Beheer Juridische Hulp

Centraal Beheer Juridische Hulp is een initiatief van Centraal Beheer en LegalGuard Achmea. Ze biedt passende oplossingen voor bedrijven die juridische hulp nodig hebben. Voor een vast laag tarief. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Klanten waarderen onze juristen met een 8.2.  

Hoe werkt het?

Veelgestelde vragen 

Centraal Beheer Juridische Hulp is een onderdeel van Achmea. Ze biedt betaalbare en passende oplossingen voor bedrijven met een juridische hulpvraag. Kijk hier als u een juridische vraag heeft over een privé kwestie. 
Deze dienst is voor alle ondernemers die juridische hulp nodig hebben en hier niet voor verzekerd zijn.
U krijgt uitstekende juridische hulp die passend is bij uw situatie. Iedere jurist is ervaren op een specifiek specialisme binnen het recht. Ze luisteren goed en helpen u naar een oplossing voor uw situatie.
Binnen 1 werkdag neemt een gespecialiseerde jurist contact met u op om uw situatie door te spreken. Hij of zij geeft aan welke juridische mogelijkheden er zijn. En maakt afspraken met u over het vervolg. Vervolgens ontvangt u een offerte. Nadat u de offerte heeft goedgekeurd gaat de jurist voor u aan de slag.
Ja, dat kan. Er is een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Deze bedenktijd geldt niet meer zodra de jurist is gestart met uw opdracht.
 • Arbeidsrecht
 • Huur of verhuur
 • Koop of verkoop van onroerend goed / bedrijfspanden
 • Koop of verkoop van goederen of diensten
 • Incassozaken
 • Verzekeringszaken
 • Contracten
 • VvE
Bij een onbetwiste incasso heeft u een factuur verstuurd, maar uw klant betaalt niet. En reageert ook niet op de herinnering, zonder daarbij een goede reden te noemen. Dan kunt u de Hulp bij Incasso van Centraal Beheer inschakelen. Bij een betwiste incasso* heeft uw klant klachten over uw dienstverlening. Uw klant vindt dan dat er geen goede dienst of product geleverd is. En wil daarom de factuur niet betalen. Er is dus sprake van een geschil. In dit laatste geval kunt u gebruik maken van de dienst Persoonlijk juridisch advies.

*Onze Hulp bij incasso dienst kan u hierbij niet helpen.
Uw klant betaalt de incassokosten. U betaalt geen kosten als de factuur niet wordt geïnd. U betaalt ook geen kosten als de incasso wel lukt. De kosten worden betaald door uw klant. Er is 1 uitzondering. U betaalt wel kosten als u de opdracht in de tussentijd intrekt.
Stel dat de klant tijdens de incassoprocedure de factuur direct aan u betaalt, dan betaalt u wel de incassokosten. Deze kunt u vervolgens weer verhalen op uw klant. En u betaalt wel kosten als u de opdracht intrekt terwijl het incassotraject al gestart is.
Met de jurist bepaalt u de beste juridische procedurestrategie. De jurist voert voor u de juridische procedure. Persoonlijke aanpak, voor een vaste lage prijs.
Gratis intakegesprek

    

Wat is de Ondernemerswinkel?

De Ondernemerswinkel is een platform met zakelijke diensten en oplossingen. Voor situaties en vragen waar u in uw dagelijks werk tegen aanloopt en wat hulp bij kunt gebruiken. Van professionele en betrouwbare partners. U betaalt achteraf. U hoeft nog geen klant bij ons te zijn.

Centraal Beheer-kwaliteit

Wij kozen alvast uitstekende leveranciers voor u uit de markt. Dan heeft u daar geen omkijken naar. 

Altijd een oplossing

Niet tevreden? En komt u er met de leverancier niet uit? Dan bemiddelen wij. En helpen we zoeken naar een oplossing waarmee u tevreden bent. 

Binnen 1 werkdag contact

U heeft een situatie die u zo snel mogelijk wilt afronden. Na uw bestelling neemt de leverancier binnen één werkdag contact met u op.

Misschien ook wat voor u:

Incassodiensten

Wordt uw factuur niet betaald? Heeft u al een herinnering gestuurd? En de klant geeft geen reden voor het niet betalen? Neem dan contact op met een jurist.

€ 0,-

Persoonlijk juridisch advies

U krijgt juridisch advies speciaal voor uw situatie en wat de beste vervolgstappen zijn. Neem contact op om te kijken hoe we u kunnen helpen.

Eénmalig € 349,- ex. btw

Compliancemanagement software

Ieder bedrijf heeft te maken met wet- en regel­geving. Met deze handige onine compliance software bewaart u al uw keuringen en certificaten op 1 plek. 

Vanaf € 30,- per maand ex. btw