Duurzaamheidsdiensten

Oplossingen om duurzaam te ondernemen

Duurzaamheid

Slimme oplossingen om duurzaam te ondernemen

Als ondernemer wilt u doen waar u goed in bent: ondernemen. Dan wilt u 1 centrale plek waar u terecht kunt voor alle diensten rondom duurzaamheid.

Over duurzaam ondernemen

In de Ondernemerswinkel vindt u diverse diensten en oplossingen om duurzaam te ondernemen. Onze partners helpen u bij het verduurzamen van uw bedrijfspand. Of uw bedrijfsdoelen.

Subsidiescan projecten

Soms komt een project in aanmerking voor subsidies. Bijvoorbeeld als u wilt internationaliseren of bezig bent met innovatie. Met de subsidiescan voor projecten weet u zeker dat u alle kansen helder in beeld heeft. Een ervaren subsidieadviseur brengt de mogelijkheden in kaart.

Subsidiescan bedrijven

Wilt u weten voor welke subsidies uw bedrijf in aanmerking komt? Een ervaren subsidieadviseur helpt u met een subsidieanalyse. U ontvangt een duidelijk én leesbaar rapport. Zo weet u zeker dat u alle kansen helder in beeld heeft.

Subsidie duurzaam ondernemen

Wilt u met uw bedrijf verduurzamen? Bekijk dan of uw investering in aanmerking komt voor een subsidieregeling. U betaalt alléén bij het toekennen van een subsidie.

Een sedumdak

Duurzaam ondernemen is belangrijk voor onze planeet. Een groen dak of sedumdak op uw bedrijfspand helpt daaraan mee. Het koelt en isoleert het gebouw en zorgt ervoor dat uw dak langer meegaat.

Asbestadvies

Gaat u verbouwen of koopt u een bestaand pand gebouwd voor 1993? Dan is het goed mogelijk dat er zich asbest bevindt in het gebouw. Met Asbestadvies krijgt u een duidelijk inzicht in uw situatie en advies over welke maatregelen u kunt nemen bij renovatie- en sloopwerkzaamheden.

Bijenkast bij uw bedrijfspand

Wilt u uw bedrijf verduurzamen? En ook nog eens een positieve bijdrage leveren aan uw directe omgeving? Denk dan eens aan een bijenkast op uw platte dak of op uw bedrijfsterrein.

Wat is de Ondernemerswinkel?

De Ondernemerswinkel is een platform met zakelijke diensten en oplossingen. Voor situaties en vragen waar u in uw dagelijks werk tegen aanloopt en wat hulp bij kunt gebruiken. U betaalt achteraf. U hoeft nog geen klant bij ons te zijn. 

Centraal Beheer-kwaliteit

Wij kozen alvast uitstekende leveranciers voor u uit de markt. Dan heeft u daar geen omkijken naar. 

Altijd een oplossing

Niet tevreden? En komt u er met de leverancier niet uit? Dan bemiddelen wij. En helpen we zoeken naar een oplossing waarmee u tevreden bent. 

Binnen 1 werkdag contact

U heeft een situatie die u zo snel mogelijk wilt afronden. Na uw bestelling neemt de leverancier binnen één werkdag contact met u op.