Tessa

Tessa Reuvekamp

In mijn werk voer ik mijn passie uit: ondernemers verder helpen met al hun vragen rondom verzuim. Samen met u ga ik op zoek naar de beste verzuimoplossing voor uw bedrijf. Ieder bedrijf is uniek. Door samen met u uw wensen en behoeften in kaart te brengen, vinden we altijd een passende oplossing.

Ook kijk ik graag naar hoe verzuim kan worden voorkomen met preventie. Maar ook wat zij kunnen doen om medewerkers gezond aan het werk te houden.

Over Tessa

Tessa is werkzaam als Verzuimspecialist bij Centraal Beheer. Elk bedrijf is anders en Tessa gaat graag met u in gesprek om te kijken welke verzuimoplossing er het beste past. Daarnaast geeft ze ook graag tips hoe u verzuim kunt voorkomen of verlagen.

Met u in gesprek

Door dagelijks in contact te zijn met ondernemers, heeft Tessa veel kennis van de markt. Iedere ondernemer kan haar bellen met zijn of haar verzuim vragen. U verder helpen staat bij Tessa voorop. Door samen uw wensen en behoeften scherp te krijgen, gaat zij samen met u opzoek naar de beste oplossing. Daarnaast is Tessa altijd op de hoogte van alle ontwikkeling in de markt op het gebied van verzuim. Bent u benieuwd wat Tessa voor uw bedrijf kan betekenen? Ze gaat graag met u in gesprek.

Hoe om te gaan met verzuim binnen uw bedrijf?

In deze video geeft Tessa Reuvekamp u in de radioshow De Ondernemer 6 tips over verzuim. Wat is verzuim en wat zijn de mogelijkheden voor u als ondernemer?
Tessa bij radioshow De Ondernemer
Als uw medewerker ziek wordt, komt daar veel bij kijken. Ik help u hier graag bij, dan kunt u doen wat u het liefste doet: ondernemen.
Tessa Reuvekamp