Luister meer over talent­management en duurzame inzet­baarheid

Inspirerende podcasts

Inspiratie, kennis opdoen, praktische voorbeelden en tips waarmee u direct aan de slag kunt. Luister naar de podcasts met de Open vragen: ‘Hoe kun je drukke medewerkers toch laten bijleren’ en ‘Hoe kan robotisering bijdragen aan werkgeluk’. De podcast 'Business transformatie is mens transformatie' gaat verder in op talentmanagement.

test

Podcasts over duur­zame inzetbaarheid en talent­management

Deze podcastserie is gemaakt met People Power. Samen met Glenn van der Burg gaan we in gesprek met deelnemers van Open over hun aanpak binnen de organisatie.

Podcast

‘Hoe verleidt u medewerkers om aan duurzame inzetbaarheid te werken?'

Bij Dura Vermeer verleiden ze collega's voor Duurzame Inzetbaarheid. Hoe kun je als werkgever aan de slag met Duurzame Inzetbaarheid? Alfred Boot vertelt over de aanpak bij Dura Vermeer. Prof. Dr. Annet de Lange verzorgt de column.

Podcast

‘Hoe werf je 3000 extra vrachtwagenchauffeurs?’

Gabby Delhaas, Manager Instroom van het Sectorinstituut Transport en Logistiek en Tom van Disseldorp van Centraal Beheer Open gaan met Glenn van der Burg in gesprek over de aanpak, het succes en de uitdagingen voor deze sector.

Podcast

'Collega’s geven elkaar kudo’s bij Avenade?'

Het vergroten van duurzame inzetbaarheid binnen je organisatie zit niet altijd in het uitrollen van grote programma's. Petra Lange, HR manager bij Avanade, vertelt over de kansen die zitten in kleine en praktische dingen. En dat werkt! Prof. Dr. Rob Vinke verzorgt de column deze keer.

Podcast

‘Asito gelooft in inclusief Talentmanagement’

Hans van Leeuwen, HR directeur van Asito en Sascha Bruggink van Centraal Beheer Open gaan hierover in gesprek met Glenn van der Burg. In de column geeft Lidewey van der Sluis, hoogleraar Strategisch Talentmanagement Nyenrode Business Universiteit haar visie op talentmanagement.

Podcast

'Business transformatie is mens transformatie'

Benut u alle energie en talenten van uw collega’s? In een krappe arbeidsmarkt is talent binnenhalen, ontwikkelen en binnen houden een hele uitdaging voor organisaties. Hoe zorgt u ervoor dat mensen zich kunnen ontwikkelen?

Podcast

'Duurzame inzetbaarheid is geen HR-feestje'

Hoe zorgt recyclingbedrijf Suez voor duurzame inzetbaarheid van hun chauffeurs en kantoorpersoneel? Een mooi Open gesprek met Wendy Ladage HR Manager Suez en Martine Bolhuis van Centraal Beheer over Aandacht, Dialoog en Circulariteit.

Podcast

'Remotie biedt nieuwe kansen'

Plegt Vos ontwikkelt zich alleen als de mensen zich ontwikkelen. Daarom kijkt men naar talent en wordt het eerlijke gesprek gevoerd. Luister naar Rachel van Raan, HR manager van bouwbedrijf Plegt Vos en Sascha Bruggink van Centraal Beheer. De column is van Prof. Dr. Leo Witvliet van Nyenrode Business Universiteit.

Podcast

‘Geen detacherings-bedrijf maar een ontwikkelbedrijf'

In een snel veranderende wereld en zeker met de krappe arbeidsmarkt, zijn er grote uitdagingen voor organisaties om talent binnen te halen, te ontwikkelen en binnen te houden. Hoe zorgt u ervoor dat mensen zich kunnen ontwikkelen?

Grafisch duurzaam inzetbaarheid

Eerder verschenen podcasts

Podcasts voor HR Professionals

Onderstaande podcasts zijn ontwikkeld in samenwerking met BNR Nieuwsradio en drie deelnemers van Open.

Podcast

'Hoe kan robotisering bijdragen aan werkgeluk?'

Werk verandert door digitalisering. Welke impact heeft dat op medewerkers? Soms doet het pijn, maar het biedt ook kansen.

Podcast

'Hoe kunt u drukke medewerkers toch laten bijleren?'

Waarom is het belangrijk dat medewerkers tijdens hun werkende leven continu bijleren? Terwijl ze al zo druk zijn met hun normale taken.

Podcast

'Hoe houdbaar is een flexibele schil als zzp'ers vergrijzen?'

Binnen uw organisatie werken tijdelijke medewerkers. Tijdelijke krachten en zzp’ers. Hoe houdt u deze flexibele schil duurzaam inzetbaar?