Wat is het Auto-Abonnement?

Flexibel elektrisch rijden

Met dit Auto-Abonnement stapt u al binnen een paar dagen in uw nieuwe bolide. U krijgt een contract voor 12 maanden en bij zakelijk zelfs voor onbepaalde tijd. U kunt uw abonnement maandelijks pauzeren. En u betaalt alleen de maanden die u rijdt. Ook kunt u gemakkelijk wisselen van auto. Anders dan bij leasen. Heel flexibel dus!

Hoe werkt het Auto-Abonnement?

Heeft u al een kijkje genomen in het uitgebreide aanbod aan elektrische auto’s? We hebben alle beschikbare auto’s voor u op een rij gezet. U ziet ook gelijk wat het kost. Het abonnement aanvragen gaat gemakkelijk. Laat uw gegevens achter en wij regelen de rest.

Voordat u een contract kan ondertekenen laten wij een aantal gegevens van u controleren. Zoals uw ID-gegevens en uw betaalgeschiedenis.

Zodra alle controles goed zijn afgrond ontvangt u uw Auto-Abonnement contract van onze partner Athlon. Als u akkoord bent mag u deze digitaal ondertekenen. En goed nieuws is dat u geen BKR-registratie krijgt.

U krijgt toegang tot uw persoonlijke digitale omgeving van het Auto-Abonnement. In deze omgeving kiest u uw auto. Deze staat binnen een paar dagen op de stoep.

Gefeliciteerd!

Oh ja, wilt u een keer wisselen van auto of een maand pauzeren? Geen probleem. U regelt het allemaal gemakkelijk in uw eigen persoonlijke omgeving van het Auto-Abonnement.

Instappen maar!


Verschil tussen het Auto-Abonnement en private of zakelijk leasen

Auto-Abonnement

Private of zakelijk leasen

Zonder BKR-registratie
In een paar dagen uw bolide op de stoep
Maandelijks pauzeren
Flexibel contract
Maandelijks veranderen van auto kan
Alleen betalen voor de maanden die u rijdt
Maandelijks een vast bedrag
Met: verzekering, onderhoud, wegenbelasting. Dus geen onverwachte kosten

De voordelen van het Auto-Abonnement

U rijdt volledig elektrisch

En zonder een eenmalige hoge investering. 

U krijgt geen BKR-registratie

Het maakt niet uit of u een privé of zakelijk abonnement heeft. U krijgt geen BKR-registratie. Dat betekent dat dit Auto-Abonnement u niet in de weg zit om andere leningen af te sluiten. Zoals voor het kopen van een huis.

U rijdt al binnen een paar dagen na afsluiten van het abonnement

Weken wachten op uw nieuwe elektrische auto hoeft dus niet! 

U krijgt een flexibel contract

Bij een privé-abonnement is dat een contract voor 12 maanden. En voor de zakelijke abonnementen sluit u een contract voor onbepaalde tijd dat u iedere maand op kunt zeggen. Dat betekent dat u niet aan een meerjarig contract vastzit. U kunt beide contracten zelfs maandelijks pauzeren. U betaalt alleen de maanden die u rijdt. Lekker flexibel dus!

Maandelijks pauzeren kan! 

1 maand rijden, 1 maand pauzeren en de maand daarna weer rijden? Dat kan! U betaalt alleen de maanden die u rijdt. Heeft u tijdens uw abonnement van 12 maanden maar 6 maanden een auto? Dan betaalt u ook maar voor 6 maanden. U regelt het allemaal gemakkelijk in uw persoonlijke digitale omgeving van het Auto-Abonnement.

De keuze is reuze

In de digitale omgeving van het Auto-Abonnement ziet u alle beschikbare elektrische auto’s. U kiest uit meerdere merken en modellen. Zoals Opel Corsa E, Peugeot e208, Nissan Leaf, Volkswagen ID.3, Polestar 2, Tesla Model 3…neem een kijkje! Bekijk hier alle beschikbare auto’s.
We werken samen met Athlon. Voor het abonnement sluit u een overeenkomst met hen. Centraal Beheer bemiddelt hierin.

Stel gerust uw vraag

We zijn er voor u!

Van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 17.30 uur
auto-abonnement@centraalbeheer.nl