Met één pakket de belangrijkste risico’s
voor uw VvE verzekerd

Als VvE bent u verantwoordelijk voor het beheer van uw gebouw. En u wilt dan ook zeker weten dat het gebouw en zijn bewoners goed beschermd zijn bij schade. Sommige verzekeringen zijn wettelijk verplicht, andere optioneel. Als VvE wilt u uiteraard de zaken op orde hebben.

Geen zin om het uit te zoeken? Bekijk het meestgekozen pakket voor VvE's.

Met de VvE Verzekering van Centraal Beheer heeft u alles in één keer goed geregeld. U beschermt uw VvE tegen de meest voorkomende schaderisico’s. Bovendien kunt u deze polis precies afstemmen op uw situatie; u kiest zelf wat u wel en niet verzekert. Zo zorgt u ervoor dat uw VvE-leden niet voor verrassingen komen te staan als er iets gebeurt. De VvE Verzekering wordt bij Centraal Beheer de VvE Meerkeuzepolis genoemd.


Bekijk het meestgekozen pakket voor VvE's

 

 

De VvE Meerkeuzepolis bestaat uit


Premie berekenen

Om u de juiste prijs te laten zien hebben wij enkele gegevens van u nodig.

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.

Dit veld is verplicht. Getal moet groter of gelijk zijn aan 100.000. Getal moet kleiner of gelijk zijn aan 999.999.999.
U heeft aangegeven dat uw gebouw ook uit commerciële ruimtes bestaat. Bij deze keuze is persoonlijk contact nodig om een premieberekening of een offerte te maken. U kunt eventueel uw keuze aanpassen. U kunt contact opnemen met Centraal Beheer Zakelijk op 055-5798115.
U heeft aangegeven dat de totale herbouwwaarde van het gebouw meer dan € 5.000.000,- is. Bij deze keuze is persoonlijk contact nodig om een premieberekening of een offerte te maken. U kunt eventueel uw keuze aanpassen. U kunt contact opnemen met Centraal Beheer Zakelijk op 055-5798115.