Aansprakelijkheidsverzekering

Als ondernemer of zelfstandig professional loopt u specifieke aansprakelijkheidsrisico’s. Een goede aansprakelijkheidsverzekering is dan ook onmisbaar. Onze Aansprakelijkheidsverzekering houdt rekening met al uw brancherisico’s en betaalt de schade. Er gebeurt een persoonlijk ongeluk tijdens het werk? Uw meewerkend familielid beschadigt per ongeluk de auto van een klant? Of er ontstaat, tijdens werkzaamheden, schade aan anderen? Dan kunt u te maken krijgen met schadeclaims. Onze Aansprakelijkheidsverzekering beschermt u tegen de financiële gevolgen hiervan, ook als het incident plaatsvindt in het buitenland. We betalen de schade die uw medewerkers of uw producten hebben veroorzaakt. Ook als de medewerker een uitzendkracht, stagiair of vrijwilliger is.

Pakket meestgekozen schadeverzekeringen

Centraal Beheer heeft specifiek voor branches en beroepen pakketten samengesteld voor de meest voorkomende schaderisico's. U verzekert daarom alleen de risico's die in uw branche relevant zijn, en die door andere professionals ook verzekerd zijn. Uiteraard kunt u altijd zelf bepalen wat u verzekert. Bekijk het meest gekozen pakket voor uw branche.

Bereken mijn premie


Na het berekenen van uw premie kunt u direct online de verzekering afsluiten. U maakt zelf uw keuzes. Wordt u liever geholpen? Wij geven u graag vrijblijvend een passend advies. We zijn te bereiken op (055) 579 8600.

De Aansprakelijkheidsverzekering

  • U regelt het zelf makkelijk online.
  • Ook schades veroorzaakt door uitzendkrachten, stagiairs of vrijwilligers zijn verzekerd.
  • De verzekering wordt jaarlijks aangepast aan uw situatie.
  • Onze schadedienst staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.
  • Ook in het buitenland bent u goed verzekerd*.
* Met uitzondering van de Verenigde Staten en Canada.

U heeft alles goed geregeld, toch?

Met onze Risicoscan weet u het zeker.

Doe de Risicoscan

Premie berekenen

Dit veld is verplicht.

U heeft gekozen voor "{{branche.naam}}". Bij deze keuze is persoonlijk contact nodig om een premieberekening of een offerte te maken. U kunt eventueel uw keuze aanpassen. U kunt contact opnemen met Centraal Beheer Zakelijk op (055) 579 8600.

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.

U heeft gekozen voor "{{subbranche.naam}}". Bij deze keuze is persoonlijk contact nodig om een premieberekening of een offerte te maken. U kunt eventueel uw keuze aanpassen. U kunt contact opnemen met Centraal Beheer Zakelijk op (055) 579 8600.

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.