Subsidiescan bedrijven

Snel inzicht in relevante subsidies

Wilt u weten voor welke subsidies uw bedrijf in aanmerking komt? Of welke projecten kunnen worden opgepakt met subsidie? Met de subsidieanalyse weet u zeker dat u alle kansen helder in beeld heeft. Een ervaren subsidieadviseur helpt u hierbij. 

 • Uw subsidiekansen op een rij
 • U ontvangt een duidelijk én leesbaar rapport
 • Snel schakelen met een persoonlijk adviseur
Ook als u geen klant bent
€2.995
v.a.-prijs, ex. btw

Wat is een subsidiescan?

Als ondernemer bent u altijd bezig met nieuwe plannen voor uw bedrijf. Vaak kosten die plannen veel geld. En u vraagt zich af of u dit op termijn wel terugverdient. Voor ondernemers bestaan er verschillende subsidies. Voor kleine en grote bedrijven. Vanuit bijvoorbeeld de provincie, het rijk of vanuit Europa. Met onze subsidiescan geven wij u duidelijk inzicht in de subsidiekansen voor uw onderneming.

Ervaren subsidieadviseurs onderzoeken alle mogelijkheden binnen uw bedrijf. Denk aan thema’s als: 

 • Innovatie
 • Duurzaamheid
 • Personeel & scholing
 • Internationaal zaken doen
 • Samenwerking met andere partijen

Waarom hulp inschakelen van een subsidieadviseur?

Er zijn in Nederland ruim 1.500 verschillende subsidieregelingen. Hezelburcht kent ze allemaal. En begrijpt de ontwikkelingen en uitdagingen in uw markt. We kijken daarom graag samen met u naar al uw activiteiten en bepalen vervolgens de subsidiekansen. Met deze subsidiescan zetten we alles voor u op een rij. 

Wat kunt u verwachten van de subsidiescan?

Na het uitvoeren van onze analyse ontvangt u een overzichtelijke subsidiescan met heldere toelichting. De volgende onderwerpen staan hierin beschreven: 

 • De nulmeting: Welke regelingen en subsidieprojecten lopen er? Laat uw bedrijf kansen liggen?
 • ‘Inside-out’ analyse: We denken vanuit uw actuele projecten.
 • ‘Outside-in’: We kijken vanuit de subsidiekansen in de markt.

Hoe werkt het

Wij kiezen voor Hezelburcht

Al 25 jaar biedt Hezelburcht ondersteuning aan ondernemers bij het aanvragen van subsidies. Zodat bedrijven hun duurzame, maatschappelijke en innovatieve ambities kunnen waarmaken. Met hun ruime kennis van subsidies helpen de subsidieadviseurs organisaties in de volle breedte. Op zowel regionaal als Europees niveau ondersteunen zij projecten van overheden, zorginstellingen en kleine en grote bedrijven. Dit doen ze al 25 jaar! Ambities waarmaken: dat is wat Hezelburcht drijft. Bij Hezelburcht werken ongeveer 100 specialisten vanuit vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Nijmegen en de vestiging in Brussel.

Veelgestelde vragen

Ja, Hezelburcht is niet verbonden aan een overheidsinstelling of instantie en is uitsluitend actief als dienstverlener. Ze verstrekt zelf geen subsidiegelden.
Nee, subsidie is een tegemoetkoming in (extra) kosten die gemaakt worden. Het is geen alternatief voor omzet. Subsidie is geen doel, maar een middel om uw ambitie waar te maken. 

Ja, Hezelburcht helpt u van begin tot eind bij het subsidietraject.

 1. Het bekijken van de mogelijkheden.
 2. Het indienen van de aanvraag.
 3. De verantwoording van de subsidie.

Wat is de Ondernemerswinkel?

De Ondernemerswinkel is een platform met zakelijke diensten en oplossingen. Voor situaties en vragen waar u in uw dagelijks werk tegen aanloopt en wat hulp bij kunt gebruiken. U betaalt achteraf. U hoeft nog geen klant bij ons te zijn. 

Centraal Beheer-kwaliteit

Wij kozen alvast uitstekende leveranciers voor u uit de markt. Dan heeft u daar geen omkijken naar. 

Altijd een oplossing

Niet tevreden? En komt u er met de leverancier niet uit? Dan bemiddelen wij. En helpen we zoeken naar een oplossing waarmee u tevreden bent. 

Binnen 1 werkdag contact

U heeft een situatie die u zo snel mogelijk wilt afronden. Na uw bestelling neemt de leverancier binnen één werkdag contact met u op.

Misschien ook wat voor u:

Subsidie duurzaam ondernemen

Wilt u met uw bedrijf verduurzamen? Bekijk dan of uw investering in aanmerking komt voor een subsidieregeling. U betaalt alléén bij het toekennen van een subsidie.

Een sedumdak

Duurzaam ondernemen is belangrijk voor onze planeet. Een groen dak of sedumdak op uw bedrijfspand helpt daaraan mee. Het koelt en isoleert het gebouw en zorgt ervoor dat uw dak langer meegaat.

Subsidiescan projecten

Soms komt een project in aanmerking voor subsidies. Bijvoorbeeld als u wilt internationaliseren of bezig bent met innovatie. Met de subsidiescan voor projecten weet u zeker dat u alle kansen helder in beeld heeft. Een ervaren subsidieadviseur brengt de mogelijkheden in kaart.