Premie AOV berekenen

 Uw premie is fiscaal aftrekbaar

Kiest u voor een arbeids­ongeschiktheids­verzekering? Dan kunt u een maandelijkse uitkering krijgen als u arbeids­ongeschikt raakt. Maar zo'n verzekering brengt natuurlijk altijd kosten met zich mee, zoals premie en afsluitkosten. Die kosten zijn afhankelijk van uw specifieke situatie.

Bereken uw AOV premie

De premie van een arbeidsongeschiktheidsverzekering hangt af van een aantal factoren zoals leeftijd, inkomen en beroep. Binnen een AOV zijn er verschillende mogelijkheden, zoals de eigenrisicoperiode en de uitkeringsduur. In de volgende stappen stellen we u een aantal vragen hierover, zodat de premie indicatie kan worden berekend. Let op: het is een indicatie, de werkelijke premie kan afwijken.

AOV Compleet

Betekent zelfstandig voor u zelf aan de knoppen zitten? Met onze AOV Compleet bepaalt u helemaal zelf hoe uw AOV eruit ziet. De AOV loopt tot de eindleeftijd die u kan kiezen bij uw beroep. En afsluiten? Dat doet u natuurlijk helemaal zelf.

AOV Kort & Krachtig

Hoeft u niet alles af te dekken? Maar vindt u financiële zekerheid toch wel prettig? Dan is een Kort & Krachtig AOV misschien iets voor u. Bij arbeidsongeschiktheid krijgt u een uitkering voor een periode van 3, 4 of 5 jaar.