Premie AOV berekenen

Premie arbeidsongeschiktheidsverzekering

Kiest u voor een arbeids­ongeschiktheids­verzekering? Dan kunt u een maandelijkse uitkering krijgen als u arbeids­ongeschikt raakt. Maar een verzekering zoals de AOV brengt natuurlijk altijd kosten met zich mee, zoals premie en afsluitkosten. Die kosten zijn afhankelijk van uw specifieke situatie. Bereken hier uw AOV premie.

Bereken uw AOV premie

De premie van een arbeidsongeschiktheidsverzekering hangt af van een aantal factoren zoals leeftijd, inkomen en beroep. Binnen een AOV zijn er verschillende mogelijkheden, zoals de eigenrisicoperiode en de uitkeringsduur. Overigens kunt u als zzp’er de AOV premie fiscaal aftrekken.

Kies hieronder eerst het AOV-pakket dat het beste bij uw situatie past. Vervolgens stellen we u een aantal vragen om een indicatie te kunnen berekenen van uw AOV premie als zzp’er.

Let op: het is een indicatie, de werkelijke AOV premie kan afwijken.

AOV Compleet

Betekent zelfstandig voor u zelf aan de knoppen zitten? Met onze AOV Compleet bepaalt u helemaal zelf hoe uw AOV eruitziet. De AOV loopt tot de eindleeftijd die u kan kiezen bij uw beroep. En afsluiten? Dat doet u natuurlijk helemaal zelf.

AOV Kort & Krachtig

Hoeft u niet alles af te dekken? Maar vindt u financiële zekerheid toch wel prettig? Dan is een Kort & Krachtig AOV misschien iets voor u. Bij arbeidsongeschiktheid krijgt u een uitkering voor een periode van 2, 3, 4 of 5 jaar.

AOV producten