Herobanner - Hans Janssen van DenkProducties

Hoe werkt Hans Janssen aan zijn ondernemersdroom?

In ‘Het Gezicht Achter’ volgen we succesvolle onder­nemers uit Nederland. In deze aflevering lopen we mee met Hans Janssen van DenkProducties. Specialist in het organiseren van spraakmakende seminars waarin naast inhoud ook inspiratie en beleving een hoofdrol spelen.

Ondernemen 6 dec 2021 1 minuut
Hans Janssen, oprichter van DenkProducties, in gesprek met Ralph van Dam, business partner ondernemen bij Centraal Beheer

Over deze aflevering

Hans Janssen bouwde, met ups en downs, in twintig jaar tijd een succesvol bedrijf op. Maar met de aankondiging van de lockdown in maart 2020 stortte het bedrijfsmodel van zijn evenementenorganisatie DenkProducties volledig in. Hij overleefde dankzij zijn creativiteit en een gevulde oorlogskas. Zo kan hij nu weer inzetten op groei en het buitenland.

Lees ook het interview met Hans Janssen

‘We zijn nu klaar voor de volgende groeistap.’ vertelt Hans Janssen in dit interview over DenkProductiesHij bouwde, met ups-and-downs, in twintig jaar tijd een succesvol bedrijf op. Maar met de aankondiging van de lock­down in maart 2020 stortte het bedrijfsmodel van zijn evenemen­ten­organisatie DenkProducties volledig in. In het interview lees je onder andere hoe hij overleefde dankzij zijn creativiteit en een gevulde oorlogskas.