Hans Janssen: het gezicht achter DenkProducties wordt geïnterviewd door Centraal Beheer

Hoe werkt Hans Janssen aan zijn ondernemersdroom?

In ‘Het Gezicht Achter’ volgen we succesvolle ondernemers uit Nederland. We lopen mee met Hans Janssen van DenkProducties. Specialist in het organiseren van spraakmakende seminars waarin naast inhoud ook inspiratie en beleving een hoofdrol spelen.
6 dec 2021 2 minuten

Over deze aflevering

Hans Janssen bouwde, met ups en downs, in twintig jaar tijd een succesvol bedrijf op. Maar met de aankondiging van de lockdown in maart 2020 stortte het bedrijfsmodel van zijn evenementenorganisatie DenkProducties volledig in. Hij overleefde dankzij zijn creativiteit en een gevulde oorlogskas. Zo kan hij nu weer inzetten op groei en het buitenland.
Hans Janssen

Lees ook het interview met Hans Janssen

‘We zijn nu klaar voor de volgende groeistap.’ vertelt Hans Janssen in dit interview over DenkProducties. Hij bouwde, met ups-and-downs, in twintig jaar tijd een succesvol bedrijf op. Maar met de aankondiging van de lockdown in maart 2020 stortte het bedrijfsmodel van zijn evenementenorganisatie DenkProducties volledig in. In het interview lees je onder andere hoe hij overleefde dankzij zijn creativiteit en een gevulde oorlogskas.

Maak groeiambities waar met Groeiversneller

Door u anders te laten kijken, denken en doen, zet u uw groeiambities om in een concreet actieplan. Helemaal op één lijn met waar u met uw bedrijf naartoe wilt. Lees alles over ons programma voor ondernemers met de ambitie om te groeien.