Voorwaarden verzuimverzekering

Voorwaarden, brochures en meer

Hieronder vindt u de voorwaarden en andere documenten voor de Verzuimverzekeringen van Centraal Beheer. Voor uw lopende verzekeringen kunnen andere voorwaarden van toepassing zijn. Bekijk het kenmerk op uw polisblad. En controleer welke voorwaarden voor uw verzekering gelden.

Heeft u een verzekering van voor 2021? 

Dan vindt u uw voorwaarden in onze voorwaardenzoeker. Het kenmerk van de voorwaarden staat op uw polisblad. Heeft u uw Verzuimverzekering afgesloten in 2019? En bent u op zoek naar deze voorwaarden? Vul dan 'Verzuimverzekering 2019' in.

Onze verzuimverzekeringen op een rij

Vrije keuze in arbodienst

Verzuimverzekering zonder Arbodienstverlening

Met de Verzuimverzekering zonder Arbodienstverlening bent u verzekerd van loondoorbetaling van uw zieke medewerker. En de verplichte arbodienstverlening? Die regelt u helemaal zelf.

Meest gekozen

Verzuimverzekering Compleet

Met de Verzuimverzekering Compleet krijgt u deskundige hulp bij het re-integratietraject van uw zieke medewerker. Bovendien worden alle behandelingen vanuit de arbodienst vergoed.

Meest uitgebreid

MKB Verzuim ontzorg-verzekering

Zowel u als uw zieke medewerker worden volledig ondersteund tijdens het re-integratietraject. De MKB Verzuim ontzorg-verzekering is er speciaal voor kleine ondernemers die volledig ontzorgd willen worden bij verzuim.

Geschikt voor grotere bedrijven

Stop-loss Verzuimverzekering

Met een Stop-loss Verzuimverzekering heeft u een eigen­ risico­bedrag waarmee u onverwachte hoge kosten verzekert. U weet elk jaar precies wat u zelf maximaal betaalt voor zieke medewerkers.