overleg tussen collegas

Duurzaam werkgeverschap handen en voeten geven

De term duurzaam is ook doorgedrongen in de wereld van werk. Duurzaam werkgeverschap. Wat is dat? En hoe past u die principes toe in uw organisatie?
3 okt 2023 44 minuten

Duurzaam werkgeverschap handen en voeten geven

Duurzaam werkgeverschap is een groot begrip en in de kern draait het om duurzame inzetbaarheid van de medewerkers. Onder leiding van Glenn van der Burg gaan Noor Kok, managing consultant bij Centraal Beheer Open; Tom van Disseldorp, managing consultant bij Centraal Beheer Open; en Bas Niezing, director human relations bij Breman Installatiegroep erover in gesprek.

Wat is duurzaam werkgeverschap?

In deze podcast gaat het over duurzaam werkgeverschap. Wat is dat? Zitten er principes van de lange termijn achter? En hoe past u die principes toe in uw organisatie? 

Wat is nodig voor duurzaam werkgeverschap?

Tijdens deze podcast gaat het over diverse vragen. In welke mate kan en wil een werknemer zijn of haar huidige en toekomstige werk blijven doen? Wat is hiervoor nodig? Waar moet u binnen alle aspecten van het werk en de werkomgeving rekening mee houden en hoe geeft u duurzaam werkgeverschap handen en voeten?

Wilt u meer weten over duurzaam werkgeverschap?

Wilt u als HR-professional uw organisatie een stap verder brengen en uzelf persoonlijk ontwikkelen? Ontdek de mogelijkheden van ons Open Netwerk