Groeien als zzp'er of ondernemer

Wendbaar zijn en uzelf blijven ontwikkelen

U bent al een tijdje als zzp’er of ondernemer werkzaam en klaar voor de volgende stap. U wilt uzelf en uw onderneming verder laten groeien. Maar hoe pakt u dit aan? Wij helpen u graag op weg met tips over samenwerken, een stappenplan en handige overzichten. Zodat u grip krijgt op uw groei.
groei zonder personeel

Download e-book 'Actief aan de slag met groei'

Als ondernemer wilt u groeien. In omzet, klanten, innovaties, of juist in leiderschap. Vooruitkijken en het hebben van een duidelijke strategie zijn daarbij essentieel. Maar zoals veel mkb-ondernemers komt u hiervoor misschien tijd te kort. Of u weet niet goed waar u moet beginnen. Met ons praktische e-book kunt u direct aan de slag.

Alstublieft, het e-book 'Actief aan de slag met groei'. U kunt het e-book via onderstaande button downloaden

Waarom heb ik algemene voorwaarden nodig?

"U gebruikt algemene voorwaarden bij elke offerte en elke overeenkomst die u met uw klant sluit. De algemene voorwaarden zijn bedoeld om duidelijke verwachtingen te scheppen voor uw klant en voor uzelf, zodat u samen weet onder welke voorwaarden u de samenwerking aangaat. Dus dat gaat over betalingsvoorwaarden, leveringsvoorwaarden, aansprakelijkheid, eventueel intellectueel eigendom, auteursrechten. U kunt het eigenlijk zo breed maken als u het zelf wilt. Wij kunnen u helpen met het controleren of opstellen van algemene voorwaarden."

Algemene voorwaarden check video

U kunt bij ons uw algemene voorwaarden opstellen of laten controleren. Voor een vaste prijs checkt een jurist de voorwaarden.

Algemene voorwaarden check