Podcast In Bedrijf @Home

Luister meer over duurzame inzetbaarheid

In de podcastserie BNR In Bedrijf@Home staat het persoonlijke verhaal van de ondernemer centraal. Maarten Bouwhuis is te gast bij de ondernemer op locatie. Het draait om de zakelijke en persoonlijke dilemma’s waar de ondernemer mee te maken heeft.

Alle atikelen en interviews binnen de campagne 'In Bedrijf' zijn tot stand gekomen in samenwerking met FD Mediagroep Effect, voor en door groeiende ondernemers en HR-professionals.

Podcastserie BNR In Bedrijf @Home

Podcast #1: Marcel van Wersch

Voordat Marcel van Wersch startte met zijn eigen bedrijf, werkte hij bij een groot consultancykantoor. Hij ging daar weg, omdat hij niet meer achter het beleid kon en wilde staan. Hij was de sfeer van wantrouwen zat

Podcast #2: Peter Kuijper

Bakken koffie gingen er naar binnen en mierzoete energiedrankjes. Lunchen ging even vlug bij de Mc Donalds, efficiënt en snel. Door hard te werken en alleen maar door te gaan, pleegde hij een enorme roofbouw op zijn lichaam. Tot de knop om ging en de boeg 180 graden werd omgegooid.

Podcast #3: Bert van Dam

Bert van Dam zat 25 jaar in de internationale top van het bedrijfsleven. Hij gaf als managing director leiding aan Planet Internet, Phonehouse Nederland en later Phonehouse Europa.

Podcast #4 Greg Kalfus

Greg is opgegroeid in een familiebedrijf waarbij het gebruikelijk was om tijdens de lunch strategie te bespreken en dezelfde dag nog uit te voeren. Nu runt hij zelf een bedrijf en gaat de boer op met een biomedische scan. Hiermee meet hij het stressniveau van medewerkers.