Martine Bolhuis

Business partner Duurzame Inzetbaarheid

Samen met werkgevers breng ik de dialoog op gang in organisaties en onderzoek de vragen die leven over strategische HR-thema’s, zoals duurzame inzetbaarheid. Op weg naar oplossingen zet ik mijn brede ervaring en HR-expertise in en breng ik klanten in verbinding met andere werkgevers. In co-creatie en door kennisdeling leren we samen en versterken we werkgevers.

Martine heeft na haar masterstudie Human & Organizational Behavior zich verder verdiept in het vak van leiderschap, employability en leren in organisaties. Zij is een vaak gehoorde gast bij het radioprogramma People Power over de kracht van mensen in organisaties. En op PWnet verschijnen regelmatig interviews met haar over strategische HR-onderwerpen.

Met het Open Netwerk van Centraal Beheer en partners als Nyenrode, draagt zij bij aan het vergroten van kennis en inzichten op HR. Hieruit ontstaan oplossingsrichtingen en kansen voor innovatie.

Martine over Duurzame Inzetbaarheid

Martine Bolhuis over duurzame inzetbaarheid

Met haar persoonlijke ervaring met kanker en werk, inspireert zij werkgevers en werknemers om het gesprek te voeren, mocht het anders lopen. Duurzame Inzetbaarheid gaat preventief over het ontwikkelen van werk en verandervermogen. En mocht het anders lopen over inkomenszekerheid en re-integratie. Omdat werk een belangrijke waarde heeft, voor mens, organisatie en samenleving.

In haar werk staan de ontwikkeling en het versterken van mens en organisatie centraal. ‘Mensen maken organisaties en daarmee het verschil voor de klant.’ Door haar persoonlijke aanpak nodigt Martine mensen uit het echte gesprek te voeren. Ze is autonoom, sensitief en verbindend, schakelt makkelijk tussen strategie en operatie en vertaalt concepten naar de praktijk.

Vakgebieden

Duurzame Inzetbaarheid

Een duurzaam inzetbare medewerker is waardevol voor uw organisatie tijdens al de verschillende periodes in zijn of haar leven. Met een actief beleid op duurzame inzetbaarheid draagt u hieraan bij.

Organisatieverandering

Werkgevers, medewerkers, wetenschappers en kennisinstituten zijn met ons en elkaar in gesprek. Over de actuele HR-vraagstukken waar een oplossingsrichting wordt gevraagd.

HRM

Veel werkgevers en HR-managers worstelen met dezelfde vragen. Denk bijvoorbeeld aan: hoe zorg ik als organisatie voor een betere balans tussen werk en privé? Ik help je hier graag bij.

"Een goede werkgever zorgt dat mensen fit zijn voor de job van de toekomst."

Martine Bolhuis, business partner Duurzame inzetbaarheid