Elske Doets

De sleutelmomenten van Elske Doets

Ronnie Overgoor praat met Elske Doets over hoe zij momenten doormaakte, die haar bedrijf en groei als mens hebben gevormd.
31 mei 2022 25 minuten

Wie is Elske Doets

Ze is niet alleen ondernemer, maar ook oprichter van ondernemersnetwerk, waarbij ze jonge vrouwelijke ondernemers helpt groeien. Elske Doets nam op jonge leeftijd het bedrijf van haar vader over. Ze stond al vroeg in haar ondernemerscarrière voor een grote uitdaging: de gebeurtenissen op 9/11 gooiden roet in het eten van Doets Reizen, haar bedrijf dat uitgerekend reizen naar Amerika organiseert. Ze leerde in de afgelopen jaren niet alleen van een aantal grote crisissituaties, maar ook van de mindset en intenties jonge vrouwelijke ondernemers die ze begeleidt in haar eigen netwerk. Haar verhaal luister je in de podcast Sleutelmomenten.

Beluister de podcast op Spotify.

Ronnie Overgoor praat met Elske Doets over hoe zij momenten doormaakte, die haar bedrijf en groei als mens hebben gevormd.

Elske Doets - Doets Reizen - Podcast Sleutelmomenten #4

Over ondernemen in crisistijd, onvoorziene situaties die je bedrijf beïnvloeden en over leren van de doelen van andere ondernemers.

Meer podcasts en inspiratie?

Bent u ondernemer of wilt u uw eigen bedrijf beginnen? Wij helpen u graag verder met tips, informatie en inspiratie om van uw bedrijf een succes te maken.