man stapt in elektrische auto

Flexibiliteit en vrije keuze: ook in uw vervoer

De wereld verandert. Ontwikkelingen volgen elkaar steeds sneller op. En ook wijzelf veranderen ons gedrag. Een abonnement op muziek of TV kijken zetten we aan en uit wanneer wij dit willen.
20 dec 2022 3 minuten
We werken thuis, op kantoor of hybride. En willen we van A naar B? Dan pakken we de fiets, de auto, de deelscooter, de OV fiets of de deelauto. We hechten steeds minder waarde aan bezit. De toegang tot producten en diensten wordt belangrijker. En dan het liefst zo snel en gemakkelijk mogelijk. Hebben we het niet meer nodig? Dan willen we er flexibel van af kunnen. We willen niet meer vastzitten aan een jarenlang contract of een gekocht product.

Een leaseauto is niet meer de standaard oplossing voor zakelijk rijden

Tot voor kort regelde u als werkgever een leaseauto als u een nieuwe medewerker in dienst kreeg. Als secundaire arbeidsvoorwaarde stond dit hoog op zowel het lijstje van de medewerker als van de werkgever. Maar wilt u als werkgever nog wel vastzitten aan een lang leasecontract? Zeker als u bedenkt dat medewerkers tegenwoordig om de paar jaar naar een andere werkgever gaan. Het risico dat een leaseauto ongebruikt bij uw bedrijf staat wordt steeds groter.

Daarnaast blijkt uit onderzoek dat jonge medewerkers het belangrijk vinden dat hun werkgever een maatschappelijke bijdrage levert. Of duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Een leaseauto is voor hen minder passend.​

De kosten van auto's stijgen

Auto’s worden steeds duurder. En deze hoge aanschafkosten zijn een aanslag op uw budget. Dat wilt u misschien liever niet. Want u weet niet hoe het de komende jaren zal gaan met de economie. En wat de ontwikkelingen zijn in de maatschappij. Het zou dus beter zijn om uw uitgaven passend te maken aan uw gebruik en inkomsten. En dit zo te houden.

Ook de wachttijd wordt steeds langer

En dan hebben we nog niet eens over de levertijden van auto’s. Door gebrek aan chips en onderdelen duurt het soms wel 6 tot 9 maanden voordat uw nieuwe leaseauto voor de deur staat. Wilt u daar nog wel zo lang op wachten?

Een auto-abonnement is misschien de oplossing voor u

Niet alleen op muziek of TV nemen we tegenwoordig een abonnement. Maar ook op een auto kunt u zich abonneren. Dat kan zowel zakelijk als privé. En dit betekent geen hoge kosten en ellenlange contracten. Maar gewoon instappen en pauzeren wanneer u dat wilt.

Altijd flexibel elektrisch rijden met het Auto-Abonnement

Met een Auto-Abonnement krijgt u toegang tot een pool van nieuwe en (jong) gebruikte elektrische auto’s. Het ruime aanbod van auto’s zoals de Tesla Model 3, een Tesla Model Y, Polestar of een Peugeot E-208 zorgt ervoor dat er altijd iets bij u past. Alle auto’s zijn altijd direct beschikbaar.

De Auto-Abonnement-app maakt het u gemakkelijk

Via de Auto-Abonnement-app kiest u meteen uw auto en kunt u direct rijden. De auto wordt gratis afgeleverd waar en wanneer u wilt. En wilt u of uw medewerker een andere auto proberen? Dan kiest u in de app zo weer een andere auto. Elektrisch autorijden is met het Auto-Abonnement nog nooit zo leuk geweest.