verzekeringen-voor-overheid

Oplossingen voor de overheid

Al meer dan 100 jaar ervaring

  • Maatwerk voor schaderisico's van overheidsorganisaties
  • Nauwe samenwerking met Vereniging van Nederlandse Gemeenten
  • Actief bij alle gemeenten van Nederland
icon-overheidspecialist
Overheidspecialist
Vragen? Onze specialisten staan voor u klaar. Bel ons op (055) 579 7793.
Van 8.00 uur tot 17.30 uur

Uw kennispartner voor overheidsorganisaties

U krijgt als overheid te maken met veel regels en voorschriften. Wij denken graag met u mee. Daarom bieden wij u op maat gemaakte oplossingen op het gebied van zakelijke schade- en inkomensverzekeringen. Onze specialisten houden alle ontwikkelingen scherp in de gaten. Zo kunnen wij u goed informeren op het gebied van verzekeringen en risico’s. En organiseren wij speciaal voor u gedurende het jaar verschillende evenementen. Om met elkaar in verbinding te blijven over de meest actuele onderwerpen.

Persoonlijke bediening staat bij ons voorop

  • Altijd 1 aanspreekpunt voor al uw vragen
  • Beheer uw verzekeringen gemakkelijk online of bel even Apeldoorn
  • Bezoek onze evenementen en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Verzekeringen voor de overheid

U vindt alle kennis onder één dak. Wij bieden u kennis en expertise op het gebied van zakelijke schade- en inkomensverzekeringen.

Aansprakelijkheid voor overheidsorganisaties

Verzekering tegen gevolgen van materiële schade of letselschade die uw organisatie veroorzaakt aan spullen of mensen. Ook vermogensschade kunt u verzekeren.

Collegebeschermings­polis

Deze verzekering is bedoeld voor burgemeester, wethouders en alle raadsleden van de gemeente. U krijgt juridisch advies en rechtsbijstand. Het biedt u bescherming voor aanspraken op het privévermogen bij het uitvoeren van bestuursfuncties bij privaatrechtelijke rechtspersonen.

Goed Werkgeverschap

Met de Goed Werkgeverschap verzekering van Centraal Beheer zijn u en uw medewerkers verzekerd tegen de financiële risico’s van een ongeval. In werktijd en in privé siutaties.

CAR-verzekering

Bent u opdrachtgever van een bouwproject? En wilt u zekerheid dat alle werken voor u en uw bewoners goed verzekerd zijn? Dan kunt u de risico’s aan en door het werk verzekeren met een Construction Allrisk (CAR) verzekering.

VNG Vrijwilligersverzekering

Waar vrijwillig gewerkt wordt, kan wel eens iets misgaan. Met de VNG Vrijwilligersverzekering verzekert u in 1 keer vrijwilligers en mantelzorgers in uw gemeente tegen de meest voorkomende schades.

Evenementen­verzekering

Schade is niet altijd te voorkomen. Wel kunt u zich verzekeren tegen de kosten als gevolg van schade door een evenement. Daarvoor bieden we de Evenementenverzekering.

Praktijkervaringsplek Polis (PEP)

De PEP verzekert projecten die erop gericht zijn om bijvoorbeeld langdurig werklozen en Wajong-ers ervaring te laten opdoen. Waardevol, omdat een praktijkervaringsplek hun kansen op terugkeer naar de arbeidsmarkt aanzienlijk vergroot.

AOV voor bestuurders

Met de Arbeids-ongeschiktheidsverzekering voor bestuurders biedt Centraal Beheer een collectieve AOV voor bestuurders bij gemeenten, gedeputeerde staten en waterschappen. Zoals burgemeesters en wethouders. Ook als de bestuurder na aftreden nog recht heeft op ‘uitkering na aftreden’ valt deze onder de verzekering.

Tenderdesk

U wilt aanbesteden? De Tenderdesk geeft antwoord op al uw vragen over aanbesteden. 

Maak kennis met uw specialist

"Alles rondom aansprakelijkheid en verzekeren is voor veel overheden en overheidsinstanties best ingewikkelde kost. Samen met mijn team hopen wij onze klanten daarin wegwijs te maken. Zo organiseren we verschillende evenementen om kennis met elkaar te kunnen delen. Er staat altijd een team van ervaren overheidspecialisten voor u klaar. Verzekeren is mensenwerk. Persoonlijk en deskundig contact maakt dan het verschil!"