Groente en Fruithuis

Groothandel in Groenten en Fruit

Samen staan we sterk. Daarom bundelen het GroentenFruit Huis en Centraal Beheer de krachten. Zo zijn we u nog beter van dienst.

Wij werken samen voor u

Door uw lidmaatschap van het GroentenFruit Huis profiteert u onder meer van de afspraken die zij heeft met Centraal Beheer. U krijgt premiekorting op een groot aantal verzekeringen. Bovendien hebben wij exclusief voor de leden een aantal producten afgestemd op de specifieke wensen binnen deze sector.

Verzekeringen voor de Groothandel in Groenten en Fruit

Verzuimverzekeringen

Als werkgever moet u voor uw medewerkers zorgen, ook als ze ziek zijn. Dat kost veel tijd en geld. De Verzuimverzekeringen van Centraal Beheer bieden een voordelige oplossing waarmee u de financiële gevolgen tot een minimum beperkt. Er geldt 5% korting op de premie voor leden van het GroentenFruit Huis. Met een eigen risico in tijd.

WIA-verzekering

Uw medewerkers maken het verschil voor uw organisatie. Elke dag weer.  U kunt op hen rekenen en omgekeerd. Toch is er altijd een kans dat iemand arbeidsongeschikt raakt. Hierover zijn afspraken gemaakt in de cao. Met een WIA-verzekering biedt u uw medewerkers inkomenszekerheid. 

Verzekeringen

Overige WIA-verzekeringen

Er zijn ook afspraken gemaakt voor andere WIA-verzekeringen. Bijvoorbeeld de WIA Hiaatverzekering uitgebreid tot € 125.000,-. Of een WIA-Excedentverzekering. Een WIA-Excedentverzekering heeft een aanvullende dekking bij arbeidsongeschiktheid. Dit geldt voor medewerkers met een salaris boven de WIA-loongrens of € 125.000,-. Met de WIA-Compensatieverzekering vangt u de extra kosten op om medewerkers in dienst te houden die 15% of meer en minder dan 35% arbeidsongeschikt zijn. Voor de WIA-Excedentverzekering en de WIA-Compensatieverzekering geldt een korting van 5% voor leden van het GroentenFruit Huis.

Werkgevers Uitstapverzekering 

De Werkgevers Uitstapverzekering van Centraal Beheer verzekert niet alleen de verplichte wettelijke uitkeringen. Maar biedt ook ondersteuning voor preventie en re-integratie. Want langdurig verzuim aanpakken, dat doen we samen.  Er geldt een korting van 5% op de premie voor leden van het GroentenFruit Huis.                                                 
Werkgevers Uitstapverzekering

Zorgverzekeringen voor uw personeel

Naast de collectieve schade- en inkomensverzekeringen van Centraal Beheer biedt Zilveren Kruis u een collectieve zorgverzekering voor uw personeel. Er geldt een korting tot 10% op de premie voor diverse zorgverzekeringen voor leden van het GroentenFruit Huis.                                                                                                                                       
Collectieve Zorgverzekering