Zilveren Kruis Collectieve zorgverzekering

Zorgverzekering voor uw personeel

In vertrouwde handen bij Zilveren Kruis

  • Aantrekkelijk werkgeverschap met een complete zorgverzekering
  • Collectiviteitskorting op aanvullende verzekeringen
  • Investering in de gezondheid van uw medewerkers

Zorgverzekering via een collectief zorgcontract

Uw medewerkers kunnen bij Zilveren Kruis voordelig een zorgverzekering afsluiten via een eigen collectief zorgcontract. Zilveren Kruis is net als Centraal Beheer onderdeel van Achmea. Met een zorgverzekering van Zilveren Kruis kiest uw medewerker voor de betrouwbaarheid en kwaliteit die u van ons gewend bent. 

Voordelen collectief zorgcontract

Gezondheid is het belangrijkste dat er is. Zeker in een tijd waarin gezondheid in relatie tot werk actueler dan ooit is. De krapte op de arbeidsmarkt, het toenemende ziekteverzuim en de vraagstukken die ontstaan bij langer doorwerken. Het houdt u als werkgever bezig. Het aanbieden van een collectieve zorgverzekering vormt een belangrijk onderdeel van goed en aantrekkelijk werkgeverschap. Met het juiste aanbod kan de medewerker actief werken aan zijn/haar gezondheid. Het bieden van een collectieve zorgverzekering met diensten die daarop aansluiten vormt een kans om uzelf als werkgever en/of branche te blijven onderscheiden. Vanaf 1 januari geldt de korting op de basisverzekering niet meer.
Via een collectief zorgcontract hebben uw medewerkers de volgende voordelen:
Uw medewerkers ontvangen korting op de aanvullende- en tandartsverzekeringen.
Uw medewerker krijgt toegang tot 20 (online) gezondheidsoplossingen van Present! Light. Dit zijn oplossingen om slimmer en gezonder te werken. Denk hierbij aan een persoonlijke gezondheidscheck. Of een workshop werk en ouderschap.
Bekijk Present! Light
Zilveren Kruis biedt speciale aanvullende verzekeringen voor 15 sectoren. Uw medewerker krijgt een complete zorgverzekering met de juiste zorg bij ziekte en alles wat nodig is om aan de slag te gaan met duurzame inzetbaarheid. Uw medewerker en zijn gezinsleden ontvangen extra's bij een aanvullende zorgverzekering, zoals vergoedingen voor werk. Denk hierbij aan extra fysiotherapie of een online slaapcursus.

Even voorstellen: Jareau van Gils

Jareau van Gils is ketenmanager bij Zilveren Kruis. Samen met werkgevers kijkt hij met u naar de zorgverzekering bij Zilveren Kruis. En wat u hierin kunt betekenen voor uw medewerkers.

"Als werkgever heeft u uw personele zaken graag goed op orde. Daar kan ik u bij helpen. Ik ga graag het gesprek met u aan om de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers vanuit een breed perspectief te stimuleren." 

Een collectief zorgcontract voor uw medewerker

Een goede uitleg over het collectieve zorgcontract voor uw medewerker is belangrijk. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes.