Verzekeringen voor starters Centraal Beheer

Hé startende ondernemer

Met het regelen van zakelijke verzekeringen, goede algemene voorwaarden en contracten gaat u goed van start.

Waarom heb ik zakelijke verzekeringen zoals aansprakelijkheid nodig?

U bent misschien privé verzekerd, maar deze verzekeringen dekken niet uw zakelijke risico's. Als u een bedrijf gaat starten is het daarom goed om na te denken welke risico's u loopt op aansprakelijkheid. In onderstaande video’s leggen we de verschillende zakelijke aansprakelijkheidsverzekeringen uit. En kunt u kijken welke zakelijke verzekeringen nog meer goed zijn om te regelen.

Bedrijfsaansprakelijkheid Centraal Beheer

Bedrijfsaansprakelijkheid

Wat is een bedrijfs­aansprakelijkheids­verzekering? En wat is het verschil met een beroeps­aansprakelijkheids­verzekering? Eva legt het u uit en vertelt u wat de kosten zijn die erbij komen kijken.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering centraal beheer

Beroepsaansprakelijkheid

Ondernemen kan financiële risico's met zich meebrengen. Een beroeps­aansprakelijkheids­verzekering kan u daartegen beschermen. Eva vertelt u graag voor wie deze verzekering interessant is.

Zakelijke verzekeringen Centraal Beheer

Zakelijke verzekeringen

In deze video vertelt Eva welke zakelijke verzekeringen er zijn en welke u nodig kunt hebben hebben voor uw onderneming.

Welke 3 zaken zijn onmisbaar voor starters?

Als u start met ondernemen, wilt u daar het liefst zo snel mogelijk mee beginnen. Deze 3 zaken zijn onmisbaar voor startende ondernemers. Zodat u met een gerust hart kan starten met uw bedrijf.

1. Zakelijke verzekeringen

De 3 meest gekozen verzekeringen door starters zijn de zakelijke aansprakelijkheidsverzekeringen, rechtsbijstandverzekering en bedrijfsautoverzekering. U kunt zelf eenvoudig uw zakelijke verzekeringen afsluiten.
Bekijk alle bedrijfsverzekeringen

Keuzehulp zakelijke verzekeringen

Weet u nog niet precies welke zakelijke verzekeringen bij uw situatie passen? Doe dan de keuzehulp. Met deze keuzehulp ontdekt u in 3 stappen welke verzekeringen bij u passen.
Start de Keuzehulp

2. Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden staan niet altijd bovenaan het lijstje van startende ondernemers. Dat is jammer. Want juist met goede algemene voorwaarden kunt u zichzelf veel problemen en kosten besparen. Goede voorwaarden zijn maatwerk. Daarom kijken wij graag met u naar uw bedrijf, de processen en uw website. Wat is van belang en hoe wilt u het geregeld hebben?
Lees verder

3. Contracten

Het is ook belangrijk om alles goed te regelen voor uw klanten en leveranciers. Want alle juridische documenten moeten goed geregeld worden. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Met onze dienst ContractGemak kunt u razendsnel juridische en rechtsgeldige documenten zoals geheimhoudingsverklaringen en algemene voorwaarden regelen.
Bekijk dienst

Hoe weet ik welke oplossing bij mijn situatie past?

"Als u een bedrijf gaat starten is het goed om na te denken welke risico's u loopt op aansprakelijkheid en rechtsbijstand. U bent misschien hiervoor privé verzekerd, maar deze verzekeringen dekken niet uw zakelijke risico's. Afhankelijk van uw type bedrijf komen daar nog andere overwegingen bij. Bijvoorbeeld als u voorraad, machines of een eigen gebouw hebt. Of als u uw eerste medewerkers aanneemt. U kunt ons bellen om de opties te bespreken en te kijken wat het beste bij u past. We helpen u graag verder."