Verzekeringen startende ondernemers

Zet vooraf de risico’s en oplossingen op een rij

Een eigen bedrijf starten, u heeft er zin in. En u bent er druk mee. Logisch dus dat het op een rij zetten van risico’s niet bovenaan uw lijstje staan. Neem hier toch de tijd voor. Want zo krijgt u helder welke verzekeringen u als startende ondernemer nodig heeft. En welke maatregelen u kunt nemen om risico’s te beperken. Zo kunt u met een gerust hart aan uw bedrijf beginnen.

Welke verzekeringen heb ik nodig als startende ondernemer?

Dat is een belangrijke vraag wanneer u een eigen bedrijf gaat starten. En het antwoord hangt van veel verschillende zaken af. Welk soort bedrijf heeft u? In welke branche werkt u? Neemt u personeel in dienst? En kunt u financiële tegenvallers opvangen? Wilt u weten welke verzekeringen andere ondernemers bij Centraal Beheer afsluiten? Gebruik dan onze online tool. U kunt op verschillende branches zoeken, waaronder de bouw en zakelijke dienstverlening.

Maak uw risico’s helder met de Risicoscan

Er zijn enkele verzekeringen waar u als ondernemer eigenlijk niet zonder kunt. Ook wilt u natuurlijk bepalen wat u verder nog nodig heeft. Onze Risicoscan helpt u daarbij. Hiermee ziet u wat de 5 grootste bedrijfsrisico’s binnen uw branche zijn. De Risicoscan is gebaseerd op onafhankelijk onderzoek van GfK en werkelijke schadecijfers.

Startende ondernemers kiezen het meest voor deze verzekeringen

Als Centraal Beheer hebben we goed in beeld welke verzekeringen andere startende ondernemers kiezen. Zo is een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering eigenlijk onmisbaar. Want veroorzaakt u tijdens uw werk een ongeluk? Dan keert uw particuliere aansprakelijkheidsverzekering niet uit. Ook belangrijk: voor sommige beroepen is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering verplicht.

Onmisbaar

Meest gekozen

Uitgebreid

Bedrijfsaansprakelijkheid
Rechtsbijstand
Beroepsaansprakelijkheid *
Bedrijfsauto
Bedrijfsmiddelen
AOV
Onmisbare verzekering voor iedere startende ondernemer Meest gekozen verzekeringen door startende ondernemers Uitgebreid: belang­rijkste risico’s voor starters verzekerd
* indien verplicht
Deze bedrijfsverzekeringen (behalve AOV) kunt u bij ons combineren in de ‘Bedrijfsverzekeringen Pakket’.

Waarom worden deze zakelijke verzekeringen zo vaak gekozen?

Bedrijfsaansprakelijkheid
Veroorzaakt u of een medewerker van u schade bij een klant? Dan bent u daarvoor aansprakelijk. Ook als u een product levert dat niet in orde is. En stel dat een medewerker tijdens werktijd een been breekt? Dan betaalt u daar de rekening voor. Daarom is de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering onmisbaar.
Meer informatie

Rechtsbijstand
Wat als u een zakelijk conflict krijgt? Uw opdrachtgever betaalt niet. Of het geleverde product voldoet volgens u niet aan de afspraken. Met de rechtsbijstandsverzekering bent u verzekerd van juridisch advies en hulp.
Meer informatie

Bedrijfsauto
Rijdt u voor uw bedrijf met 1 bedrijfsauto of meer? Wij zetten alle auto’s op 1 polis voor de bedrijfsautoverzekering en u krijgt 1 nota. Heeft u pech, dan weet u zeker dat u aan het werk kunt blijven. Kiest u voor de reparatie namelijk een garage uit ons netwerk, dan krijgt u altijd vervangend vervoer.
Meer informatie

Bedrijfsmiddelen
Goederen, voorraden, machines, apparatuur en andere bedrijfsmiddelen die aanwezig zijn in het gebouw waar u als ondernemer actief bent. Het kan natuurlijk allemaal kapot gaan. Bijvoorbeeld door lekkage, brand, storm, hagel, vandalisme of diefstal. Gelukkig bent u met de inventarisverzekering tegen dit soort pech verzekerd.
Meer informatie

Beroepsaansprakelijkheid
Werkt u aan grote projecten? Of heeft u veel verantwoordelijkheid in uw werk? Dan kan een fout u al snel boven het hoofd groeien, ook financieel. Met de beroepsaansprakelijkheidsverzekering kunt u zich tegen vermogensschade door een beroepsfout verzekeren.
Meer informatie

Arbeidsongeschiktheidsverzekering
Als u als ondernemer ziek wordt en niet kunt werken, valt meteen uw inkomen weg. Dat kan een probleem worden. Vooral als u langere tijd ziek bent. Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering vangt u dit op.
Meer informatie

Welke verzekeringen kozen andere ondernemers bij Centraal Beheer?

Daar hebben we een handige online tool voor. U kunt op verschillende branches zoeken, waaronder de bouw en zakelijke dienstverlening.