Noor Kok

Managing Consultant Open

Mijn drive is om, samen met knappe koppen, het HR-vak blijvend te vernieuwen en duurzaam werkgeverschap te ontwikkelen. Duurzaamheid duurt het langst. Het is fijn om te zien dat we met het Open Netwerk stappen op dit onderwerp zetten. Ik geniet ervan om met koplopers in HR van diverse bedrijven over dit thema in gesprek te zijn en op zoek te gaan naar HR-oplossingen die ons vak echt verder brengen.
Noor is Managing Consultant Open bij Centraal Beheer. Ze  is opgeleid als gezondheidswetenschapper met als richting beleid, management, arbeids- en gezondheidsrecht. Vanaf begin 2010 werkt Noor voor Achmea. Als HR Business Partner  ontwikkelde ze zich verder in het strategisch HR.  Ze heeft organisatieveranderingen begeleidt met de focus op het optimaliseren van samenwerkingen in teams en het begeleiden van aanstormend talent. 

Later heeft Noor zich gespecialiseerd in recruitment voor het werkgeverschap van Achmea. Ze was verantwoordelijk voor doelgroepgerichte werving en objectieve selectie van toekomstige  leiders voor Achmea. In haar huidige functie als Managing Consultant Open brengt Noor koplopers in HR bij elkaar om samen met oplossingen te komen voor uitdagingen van nu en morgen. Ze werkt op het snijvlak van wetenschap en praktijk. Met Open signaleert zij trends en ontwikkelingen, die omgezet worden naar kennis en inzichten. Haar drive is om het HR-vak blijvend te vernieuwen en ‘duurzaam werkgeverschap’ te ontwikkelen.

Vakgebieden

Duurzame Inzetbaarheid

Een duurzaam inzetbare medewerker is waardevol voor uw organisatie tijdens al de verschillende periodes in zijn of haar leven. Met een actief beleid op duurzame inzetbaarheid draagt u hieraan bij.

Organisatieverandering

Werkgevers, medewerkers, wetenschappers en kennisinstituten zijn met ons en elkaar in gesprek. Over de actuele HR-vraagstukken waar een oplossingsrichting wordt gevraagd.

HRM

Veel werkgevers en HR-managers worstelen met dezelfde vragen. Denk bijvoorbeeld aan: hoe zorg ik als organisatie voor een betere balans tussen werk en privé? Ik help je hier graag bij.

"Mensen zoals jij en ik willen elke dag met plezier naar ons werk gaan".

Noor Kok, Managing Consultant Open